Szépségnapló Smink Ünnepi sminkelés a MAC WestEndben

Ünnepi sminkelés a MAC WestEndben

Nemrég meghívást kaptam a MAC-től egy fél órás ajándék sminkelésre, így múlt pénteken el is látogattam a márka WestEndben található üzletébe. Természetesen a sminkelés apropója a legújabb monstre karácsonyi kollekciójuk volt, amiről már korábban írtunk nektek. 

mac_smink_28

Az üzletbe belépve a már MACszokott látvány mellé még a Heirloom Mix kollekcióhoz illeszkedő hangulat fogadott egy igazi trónnal és egy hostess-al, aki mintha a hivatalos plakátról lépett volna le. Érkezésünkkor már ott volt Szabó Patrícia (neszeszer.blog.hu) is, akit már bőszen sminkeltek.

HIRDETÉS

mac_smink_4 mac_smink_3

A múltkori MAC sminkoktatáshoz hasonlóan ezúttal is nagyon kedvesen fogadott a sminkesünk, aki azonnal körbevezetett a karácsonyi kínálatuk között. Meg kell jegyeznem, hogy ez a kollekció élőben még jobban tetszik, mint a fotókon!

mac_smink_20  mac_smink_19 mac_smink_5

mac_smink_2 mac_smink_1

Meg is beszéltük, hogy egy ünnepi sminket készít el számomra, melyhez kiválogattuk a megfelelő termékeket. A végeredmény pedig nagyon jó lett: egy szemhangsúlyos enyhén csillogó smink, amit akár karácsonykor vagy egy kis extra csillámot felrakva szilveszterkor is viselhetünk!

mac_smink_22  mac_smink_24
mac_smink_29  mac_smink_32

HIRDETÉS
Előző cikkKarácsonyi ajándékcsomagok közül szemezgettünk (2.rész)
Következő cikkKipróbáltam: Ziaja narancsolaj krémtusfürdő