Szépségnapló Tippek Karácsonyi ajándékcsomagok közül szemezgettünk (2.rész)

Karácsonyi ajándékcsomagok közül szemezgettünk (2.rész)

Már csak pár hét van még karácsonyig, úgyhogy ideje szemezgetnünk a szebbnél-szebb karácsonyi ajándékcsomagok között. Több hasonló cikkben szeretnénk nektek megmutatni a legszebb és legpraktikusabb szetteket, hogy mindenkinek megtaláljátok a megfelelő ajándékot az ünnepekre. Ezúttal a Lush csodálatos karácsonyi ajándékötletei közül mutatunk meg nektek párat.

Gyönyörű csomagolásban, készen áll arra, hogy rögtön a fa alá kerüljön – ezek a Lush ajándékcsomagjai. Minden méretben és fajtában,
nagyszülőknek vagy barátoknak – annyi fürdő jósággal megpakolva, hogy az garantáltan átkísér az újévbe.

karacsony_lush_2

HIRDETÉS

1. Little Snow Fairy
Tökéletes meglepetés azok számára, akik elolvadnak egy illatos fürdőtől és a cukorka illatú zuhanyoktól.
Tartalma: Pink FUN (100g); Snow Fairy tusfürdő (100g)

2. Home for Christmas
Az egész évben legkelendőbb termékeink közül kettőt csomagoltuk bele ebbe az ajándékdobozba, amit egy karácsonyi szappan tesz teljessé. Puha, nyugtató kényeztetés – otthonra.
Tartalma: Yog Nog szappan (120g); The Olive Branch tusfürdő (100g); Dream Cream testápoló (45g)

3. Poptastic
Minden fürdőző álma. A Cinders parázs hangon ropog a vízben, a robbanó cukor durran, ahogy lassan
elolvad a fürdőgolyó – a Shoot for the Stars pedig színes örvény kavalkáddal kelti életre a vizet.
Tartalma: Shoot for the Stars fürdőgolyó, Cinders fürdőgolyó

4. 12 Days of Christmas
Az utolérhetetlen mesekönyvek alakját idéző ajándékcsomag, aminek már a formája rabul ejti a szemet. 12 gyönyörű terméket rejt –a karácsony előtti felkészülés minden napjára egyet, hogy az ünnepi forgatagban is tisztának érezd magad és illatozz, amerre csak jársz.
Tartalma: Karma szappan (120g); The Olive Branch tusfürdő (100g); Cinders fürdőgolyó; Golden Wonder fürdőgolyó; Snow Angel luxus fürdőkészítmény; Hot Toddy tusfürdő (100g); Dashing Santa fürdőgolyó; Honey I Washed The Kids szappan (120g); Celebrate testápoló (45g); Holly Go Lightly habfürdő; Lord of Misrule fürdőgolyó; Star Light Star Bright luxus fürdőkészítmény

5. Winter Garden
Pazar, hidratáló és kizárólag növényi eredetű termékekkel pakoltuk meg a karácsonyfadísz alakú ajándékcsomagot. Elegáns meglepetés lesz, bárki karácsonyfája alatt!
Tartalma: Rose Jam tusfürdő (100g); Ro’s Argan krémszappan (45g); Sultana of Soap (100g); Helping Hands kézkrém

6. Golden Wonder
Felülmúlhatatlanul arany fürdőélmény, a megtestesült bizonyíték arra, hogy a luxuskényeztetés kis adagokban is érkezhet.
Tartalma: Gold FUN (100g); Golden Wonder fürdőgolyó

7. Snowtime!
Egy ragyogó ajándék – de tényleg! Az ajándékot sötétben világító csomagolóanyagba rejtjük, így a karácsonyfát is megvilágítja – alulról.
Tartalma: Happy Hippy tusfürdő (100g); Baked Alaska szappan (120g); Snowman tusfürdőzselé

8. Christmas Candy Box
Egy visszatérő nagy kedvenc, ami idén is mennyei kényeztetéssel csábít – egész karácsony alatt.
Tartalma: Snow Fairy tusfürdő (100g); Candy Mountain habfürdő; Butterbear fürdőgolyó; Rock Star szappan (100g)

9. Merry and Bright
Előfordult már veled, hogy úgy léptél ki a zuhany alól, hogy boldog voltál és ragyogtál? Mert ez az ajándékcsomag pontosan ezt ígéri – nevéhez (is) hűen. A csomagolás élénk színei miatt épp olyan élvezet kívülről ránézni, mint amilyen használni is a benne lapuló termékeket.
Tartalma: Red FUN; Green FUN; Baked Alaska szappan (120g); Mangnificent szappan (120g); Olive Branch tusfürdő (100g); Snowman tusfürdőzselé; Happy Hippy tusfürdő (100g); Fresh Mint fogtabletta; Celebrate testápoló (100g); Rub Rub Rub tusfürdő; Dirty Springwash tusfürdő (100g); D’Fluff borotva szappan (50g)

10. Elves Workshop
Érdekel, hogy a Mikulás segítői idén karácsonykor mivel fáradoztak? Nézz bele ebbe a csomagba – zuhanyzástól a testápolásig, kényeztesd szeretteidet ezzel a nyugalmat árasztó ajándékcsomaggal!
Tartalma: Drummers Drumming habfürdő; The Christmas Penguin habfürdő; Golden Wonder fürdőgolyó

11. Rudolph
Ezt a kedves, Rudolfot, a rénszarvast mintázó kendőcsomagolást a furosiki origami inspirálta, ami a tradicionális négyzet alakú japán kendő, amit újra és újra és újra és… lehet használni.
Tartalma: Yog Nog szappan (120g); Golden Wonder fürdőgolyó; Snowman tusfürdőzselé; Dashing Santa
fürdőgolyó

12. Sweet Christmas
Egy évről-évre visszatérő, igazi nagy kedvenc: dugig van kényeztető, édes termékekkel. Világos színű, újrahasznosítható kendőcsomagolásban érkezik, aminek a megjelenését a ‘80-as évek sídivatjából kölcsönöztük.
Tartalma: Honey Trap ajakbalzsam; Bubblegum ajakradír; Rock Star szappan (100g); Reindeer Rock szappan (120g); Candy Mountain habfürdő; Rose Jam tusfürdő (100g); Think Pink fürdőgolyó; Magic Wand habfürdő

13. All I want for Christmas
21 csillogó, kényeztető luxus termék – aki ezt kapja, garantáltan a karácsony királyának vagy királynőjének fogja érezni magát.
Tartalma: African Paradise testkondicionáló (45g); Gold FUN (100g); Peace masszírozó testápoló; Karma szappan (120g); Rose Jam tusfürdő (100g); Olive Branch tusfürdő (100g); Snowcake szappan (120g); Gorgeous hidratáló (10g); Sex Bomb fürdőgolyó; Twilight tusfürdő (100g); Christmas Eve habfürdő; Ro’s Argan testkondicionáló (45g); Honey Trap ajakbalzsam; Sultana of Soap (100g); Fairly Traded Honey sampon (110g); American Cream hajkondícionáló (100g); Cinders fürdőgolyó; Silky Underwear hintőpor; Golden Wonder fürdőgolyó; Buffy body butter; Snow Angel luxus fürdőkészítmény

14. It’s Magic!
Láttál már varázslót varázspálca nélkül? Na ugye! Kényeztess ezzel a mágikus kollekcióval, aminek a csomagolását ketté kell törni ahhoz, hogy a varázsdoboz tartalmához hozzáférj!
Tartalma: Dragon’s Egg fürdőgolyó; Shoot for the Stars Luxus fürdőkészítmény; Magic Wand habfürdő; Northern Lights fürdőgolyó

15. Festive Cheer
Szívmelengető és fűszeres finomságokkal teli, csillogó doboz. Ha kinyitod, a kandalló előtt tojáslikőrt szorongatva kucorgó, nyugalmas estéket idézi fel.
Tartalma: Hot Toddy tusfürdő (100g), Yog Nog szappan (120g)

16. The Night Before Christmas
Lepd meg egy szerettedet ezzel a kényeztető fürdő kollekcióval, ami tökéletes ajándék a hideg téli éjszakákra.
Tartalma: Father Christmas fürdőgolyó; Twilight fürdőgolyó; Christmas Eve habfürdő

HIRDETÉS
Előző cikkLa Roche Posay krémek: akár a párod is kölcsönkérheti!
Következő cikkÜnnepi sminkelés a MAC WestEndben