Szépségnapló Smink L’Oréal Volume Million Lashes Excess Noir : extra fekete pillákat mindenkinek!

L’Oréal Volume Million Lashes Excess Noir : extra fekete pillákat mindenkinek!

Megérkezett a L’Oréal Paris vadonatúj feketénél is feketébb Volume Million Lashes Excess Noir szempillaspirálja. A forradalmian új összetétel káprázatos, mélyfekete igéző szemeket eredményez. Egyszerre tudsz különböző hatásokat elérni a speciális keféjének köszönhetően. Ha kifinomult megoldásra vágysz elegendő egyszer festened szempilláidat. Amennyiben drámaibb hatást szeretnél, ismételd meg többször a mozdulatot. Csomómentes, extra dús és ívelt pillák azonnal.

eva_longoriavml-noir-excessThe Black Legend Look

Ha szeretnéd elkészíteni a legendásan szép Eva Longoria sminkjét először uniformizáld arcod színét, szerkezetét a True Match, bőrtökéletesítő folyékony alapozóval. Fixáld le a selymes, matt True Match púderrel. A természetes, nap csípte hatásért az orcákat a Le Blush 240-es Sunset Brown árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd. A titokzatos szem kialakításához a Silkissime Super Liner Black fekete, tartós és vízálló tussal kontúrozd alul-felül szemedet, majd emeld ki a vízvonalat is. Ezt követően a Color Infaillible Gold Mine szemhéjpúderre lesz szükség.

color-infallible-vyrobek-retus-odstin027-goldmine

A szemzugba tégy egy kevés gyöngyház fehéret. A szempillatőhöz a fekete színt satírozd, majd fölé a grafit szürkét. Alul csak a fekete színt használd. Végezetül szépen satírozd el a kontúrszéleket, hogy kialakuljon az átmenetes, füstös hatás. Szempilláidat a feketénél is feketébb Volume Million Lashes Excess Noir szempillaspirállal fesd ki. Az ajak természetes, hidratált hatásához a Color Riche 231-es Sepia/Silk árnyalata az ideális választás. Körmeidet a Color Riche Le Vernis 702-es fekete körömlakkjával fesd ki.

pack-noir-excess-v3-s