Szépségnapló Smink L’Oréal Paris újdonságok – 2015 ősz (Infallible Gloss Bar szájfény, True Match...

L’Oréal Paris újdonságok – 2015 ősz (Infallible Gloss Bar szájfény, True Match alapozó, ELSEVE Extraordinary Oil)

Beköszöntött az ősz (legalábbis a naptár szerint) és vele együtt megérkeztek a L’Oréal Paris szezonbéli újdonságai is, melyekkel biztosan tökéletes külsővel köszönthetjük ezt a csodás évszakot!

Infallible Gloss Bar szájfény

Próbáld ki Palvin Barbi kedvenc szájfényét! A L’Oréal Make-up Designer Paris megalkotta az új Infallible Gloss Bar szájfényt.

close-up-gloss-montage-3levres-c

Nagyszerű formulák találkozása a tökéletes egyensúlyért, a szájfény intenzíven ragyog, anélkül, hogy ragadna. Különleges aplikátorának köszönhetően szájfény használata még sose volt ilyen egyszerű! Lélegzetelállító színek, egyedi textúrák.

flacon-plexi-gloss-cb

True Match alapozó

Megújult külsővel és formulával jelentkezik a L’Oréal egyik lesikeresebb alapozója és az én egyik személyes kedvencem. A True Match alapozók széles színválasztékában mindenki megtalálhatja a bőre tónusának és altónusának megfelelő árnyalatot. Nem csak a világostól a sötétig, hanem a melegtől a semlegesen át a hideg árnyalatokig.

packs-true-match-reno

ELSEVE Extraordinary Oil

Selymes olaj a krémben: a 6 virágolajjal gazdagított finom krém szinte beburkolja a hajat és azonnal beszívódik. Az olaj a krémben állag bevonja a hajat és finoman de intenzíven ápolja anélkül, hogy zsírosítaná vagy elnehezítené. Szebb és vitalátással teli haja újra csodálatosan fényes és érzékletesen lágy.

elseveextraordinary-olejvkremu

Hogyan használd:

1.Nedves hajra

2.Hajszárítás előtt a haj védelméért

3.Száraz hajra a fényesebb és könnyebben kifésülhető haj érdekében