Szépségnapló Testápolás s.Oliver FRIENDSHIP parfümök – az örök barátság illatai

s.Oliver FRIENDSHIP parfümök – az örök barátság illatai

Legjobb barátnők – örökre! Különleges szerencse, ha valakinek van egy legjobb barátnője – mert akkor olyan embert tudhat maga mellett, akivel sokszor szavak nélkül is megértik egymást. Egyszerűen úgy érzik, hogy összetartoznak, mert annyi mindenben egy srófra jár az agyuk, más dolgokban pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

A legjobb barátnők nemsokára illatban is kifejezhetik, mennyire élő ez a szívüknek kedves, különleges kapcsolat. 2018. október végétől ugyanis kizárólag a Rossmannál kapható lesz a két s.Oliver FRIENDSHIP női illat. Így a barátnők hamarosan nemcsak szép élményeket oszthatnak meg egymással, hanem egészen különleges illatokat is!

Az önfeledt öröm illata Az illatduó egy könnyed, örömteli napra emlékeztet, amelyet mámorossá tesz a különleges kapcsolat, a megbízható barát megtalálásakor érzett boldogság. Az s.Oliver FRIENDSHIP természetes, könnyű, virágos illatjegyekkel valamint bársonyosan puha, érzéki akkordokkal győz meg – ez a két izgalmas illatvilág remekül harmonizál egymással, ugyanakkor mindkettőnek megvan a saját külön vonzereje is.

A mentaszínű dizájnba csomagolt illat visszafogott jegyeivel az ábrándozást szimbolizálja, az érzés pedig, amelyet közvetít, a nap csókját és az élet ölését idézi.

Fejillat:bergamott, citrom, neroli
Szívillat: rózsa, gyöngyvirág, golgotavirág
Alapillat: pacsuli, szantálfa, mósusz

A magentába öltöztetett lágy, virágos illat kiemeli a női energiát, színtiszta életörömöt, elevenséget és játékosságot áraszt:

Fejillat: körte, keserűnarancsolaj, ibolyaszirom
Szívillat: rózsaesszencia, jázmin, pünkösdi rózsa
Alapillat: fehér mósusz, szantálfa, őszibarack

Az egyszerű, mégis divatos, elegáns üvegek trendi menta és magenta árnyalatokat vonultatnak fel, szimbolikusan megjelenítve két barátnő ellentétes és közös vonásait. Az időtlenül modern dizájn szemet gyönyörködtető látvány, és önmagában is különlegessé teszi a helyet, ahol az üveg áll – hiszen egy valódi barátságra emlékeztet.

FONTOS: készüljetek, mert pár napon belül játékot indítunk a SzépségNapló Instagram oldalán, ahol megnyerhetitek a képen látható parfümduót!