Szépségnapló Arcápolás Ziaja ajakbalzsamok

[TESZT] Ziaja ajakbalzsamok

A termékről röviden

Ezúttal a Ziaja ajakbalzsamokat vettem közelebbről szemügyre. Háromféle balzsam kapható jelenleg: kókusz, narancsolaj és az olívaolaj tartalmú. Korábban már írtam a Ziaja kókuszos kézkrémről, illetve a narancsolaj tusfürdőről és nagyon a szívembe zártam a márkát.

ziaja_ajakbalzsam_1

ziaja_ajakbalzsam_2

Ziaja ajakbalzsamok: egyszerű és letisztult csomagolás

Mit tudunk róluk?

A narancsolaj ajakbalzsam narancsolajat, olívaolajat, trigliceridet és E-vitamint tartalmaz. Tökéletesen hidratálja a bőrt, megelőzi az ajkak kiszáradását és kicserepesedését. Ráadásként extra csillogást és enyhe visszazsírozást biztosít az ajkaknak.

ziaja_ajakbalzsam_3 ziaja_ajakbalzsam_5

A kókuszos ajakbalzsam kókusz lipideket, repceolajt, lanolint, A- és E-vitamint tartalmaz. Tökéletesen hidratál, megelőzi az ajkak kiszáradását és kicserepesedését.

ziaja_ajakbalzsam_4 ziaja_ajakbalzsam_6

Az olívaolaj ajakbalzsam olívaolajat, canola olajat, lanolint, A és B vitaminokat tartalmaz. Hidratálja a bőrt, megelőzi annak kiszáradását és kicserepesedését.

ziaja_ajakbalzsam_10 ziaja_ajakbalzsam_7

Mind a három termék abszolút mentes brámiféle tartósítószertől és minden bőrtípus bátran használhatja.

Miért szeretjük?

Amellett, hogy hihetetlen jó illatuk van, nagyon áldásos hatással vannak az ajkakra. Ebben a hideg téli időben sajnos sokkal nagyobb figyelmet kell szentelnünk az ajkak hidratálására. Nekem bizony naponta többször is használnom kell, mert amúgy is hajlamos vagyok arra, hogy kicserepesedjen a szám. A három közül a személyes kedvencem a narancsolajos verzió (hiába, még mindig nem tudom túltenni magam a fantasztikus narancsos illatán). Okos kis adagolójának és sűrűbb állagának köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudjuk őket használni.

ziaja_ajakbalzsam_8

Ár: 495 Ft (ajánlott fogyasztói ár)

ziaja_ajakbalzsam_9

balról jobbra: olívaolajos, kókuszos és narancsolajos