Szépségnapló Egészség Anjou AJ-PCA026 – szájzuhany univerzális felhasználásra

[TESZT] Anjou AJ-PCA026 – szájzuhany univerzális felhasználásra

Napjaink szájhigiénés ápolásához nélkülözhetetlenek a megfelelő kiegészítő kellékek. Ha nem szettben szereztük be szájápolási kellékeinket, akkor remek alternatíva lehet az Anjou AJ-PCA026 vezetéknélküli szájzuhany. Teszteltük.

Tudjuk, hogy önmagában nem elegendő a megfelelő típusú-rendszerű fogkefe (legyen az hagyományos, vagy elektromos) megléte a teljesen kielégítő szájápoláshoz. Nyilván használunk (?) célirányosan szájvizet, talán fogselymet, de a száz százalékosan hatékony fogmosás alapkelléke a szájzuhany.

Az Anjou brand viszonylag új, s ezáltal még ismeretlen márka Magyarországon. Első nekifutásra az Anjou AJ-PCA026 vezetéknélküli szájzuhany érkezett szerkesztőségünkbe tesztre, alapvetően azért, mert számunkra is kiemelten fontos az egészséges lét, életformák, szemlélet – így a fogápolás is. Nézzük tehát a részleteket!

HIRDETÉS

Ízlésesen szimpla és letisztult az Anjou AJ-PCA026: 300 milliliteres víztartályával, kecses vonalvezetésével remek kiegészítője bármely fürdőszobának – s ugyebár ez sem egy utolsó szempont.

Jól kézre esik az Anjou AJ-PCA026 központi része, ami tulajdonképpen maga a fogantyú, a ki- és bekapcsoló gombbal, funkció (módválasztó) gombbal, valamint a mód LED-ekkel. A fogantyú felső részén helyezkedik el maga a szájzuhany feje, ez cserélhető értelemszerűen – a csomagolásban találunk néhány pótfejet is, ami jelentősen növeli az eszköz élettartamát, felhasználhatóságának ciklusát.

Három módot választhatunk ki az Anjou AJ-PCA026 használatakor. Normál (Normal) módban a vízsugár egyenletes, közepesen erős érzetet ad, remek fogíny-masszázst rendszerhetünk segítségével, míg a lágy (Soft) fokozat egyértelműen a selymesebb, puhább ápolást teszi lehetővé. A pulzáló (Pulse) fokozat felváltva erősebb-lágyabb, ez is jó opció lehet, ha például erősebb lerakódást vagy szennyeződést szeretnénk hatékonyan eltávolítani. Itt egyébként a rendszer 1650 rezgést végez 1 perc leforgása alatt, és a gyártó szerint a fogkő, illetve lerakódások 99.9 százaléka hatékonyan eltávolítható segítségével.

Tesztjeink során egyértelműen kiderült, hogy a Soft fokozat az, amely élhető és napi jelleggel használható, így ezt ajánljuk egyértelműen. A további két profilt inkább erősebb szennyeződés eltávolítása esetén érdemes forszírozni, ahogyan azt feljebb is már taglaltuk.

300 milliliter víz elraktározására képes az Anjou AJ-PCA026, ezt egy cserélhető víztartállyal oldhatjuk meg. Célszerű minden hasznalat után lecsatlakoztatni a tartályt, eltörölgetni, megelőzve az esetleges penész- illetve gombaképződést. Ugyanez vonatkozik a zuhanyfejekre is, itt is célszerű szárítást és törlést végezni minden igénybevétel után.

Kitűnő útitárs az Anjou AJ-PCA026, ugyanis vezetéknélküli technológiája révén rendkívüli hordozhatóságot nyújt. A mellékelt töltő segítségével rövid idő alatt maximumra tölthető az eszköz beépített akkumulátora, így hosszú távú használatot kapunk.

HIRDETÉS
ÉRTÉKELÉS
Megjelenés
86 %
Kialakítás
88 %
Kezelhetőség, funkciók
89 %
Minőség
88 %
Ár-érték arány
89 %
Előző cikk[OUTFIT] Őszi kedvencek
Következő cikkIsmerkedj meg a Manna őszi újdonságaival