Szépségnapló Divat Őszi kedvencek

[OUTFIT] Őszi kedvencek

Az év egyik legszebb időszakát éljük, amikor csodálatos színekben pompázik a természet. Ilyenkor előkerülhetnek a gardróbból a meleg pulcsik, a zárt cipők és a kedvenc őszi kiegészítők. A Bonprix szezonális kínálatából mutatom most meg nektek az idei kedvenc őszi darabjaimat.

A mustársárga ruharabok és kiegészítők az idei őszi szezon nagy slágerei. Nagy örömömre, hiszen imádom ezt az árnyalatot, mindig jókedvre derít, ezért is választottam ezt a garbó nyakú pulóvert, ami pont tökéletes erre az időszakra: puha anyagú és kellemes viselet.

Ha már a pulcsiknál tartunk, akkor érdemes megemlítenem a másik kedvencemet, ami egy lágyabb rózsaszín árnyalatú pulóver. Sokkal vastagabb, mint az előző, így hidegebb napokon is megállja a helyét, ráadásul extra puha, ami ilyenkor még jobban növeli a komfortérzetet.

Átmeneti kabátnak egy fekete dzsekit választottam, ami kicsi ezüst csillagokkal van díszítve. Nagyon jó fazonja van és az anyaga is szuper!

Ami a kiegészítőket illeti, az állatmintás darabok nagyon mennek ebben a szezonban, éppen ezért én is bevállaltam egy táskát leopárdmintás díszítéssel, amihez ugyanilyen mintájú cipőt választottam. Imádom a kisebb táskákat mostanában, praktikusak és így rá vagyok kényszerítve, hogy ne vigyem magammal a fél fiókomat, amire egyébként hajlamos vagyok. Ennek a táskának ráadásul egy extra kis zsebe is van a leopárdminta alatt, amibe a telefonom tökéletesen belefér, így nem kavarodik össze a többi dologgal.

Nektek milyen kedvenc őszi kiegészítőtök vagy ruhadarabotok van?