Szépségnapló Testápolás Újabb taggal bővült a 4711 Floral Collection illatcsalád

Újabb taggal bővült a 4711 Floral Collection illatcsalád

A tisztelet jelképei, és többet mondanak ezer szónál: ezek a virágok. Az ikonikus kölnijeiről ismert 4711 márka a virág- és illatkedvelők szívéhez szól a Floral Collection-el.

A virágos kölni tökéletes ajándék az Echt Kölnisch Wasser minden rajongója számára anyák napján és húsvétkor is. 2023-ban ismét valami szépet mondhatunk el a virágok nyelvén: ugyanis a 4711 Floral Collection a már meglévő Rózsa és Magnólia kreációk mellett egy újabb illattal egészül ki. Február végétől a „Lily of the Valley”, azaz a gyöngyvirág elragadó eleganciájával és ellenállhatatlan krémes lágyságával gazdagítja a Floral Collection virágkínálatát. Az inspiráció a királyi családoktól és előkelő násznépektől származik, akik már felfedezték maguknak a gyöngyvirágot mint elegáns trendvirágot.

A gyöngyvirág akkor nyílik, amikor már javában tart a tavasz. A természet elvarázsol kipattanó rügyeivel, a levegő friss, a napsütés enyhe hőmérsékletekkel kényeztet – a kellemes időjárás hívogat, hogy menjünk ki a szabadba! Az egyik legnépszerűbb és legismertebb tavaszi növény, a kecses gyöngyvirág az év ezen időszakának különleges hangulatát testesíti meg, és mosolyt csal szemlélője arcára. A sok apró virágnak és a tiszta fehér színnek köszönhetően a gyöngyvirág a boldogságot, az örömöt és a tisztaságot jelképezi. Mivel a törékeny virágok minden évben egyre nagyobb számban nyílnak újra, gyakran az újjászületés és az újrakezdés szimbólumának is tekintik őket. A 10%-os illóolaj-tartalmú illat citrusos felütése, virágos szívjegye és fás, mégis üde-friss alapjegye könnyed virágakkordokkal játszik. Elegáns harmóniája üdítő átláthatóságában és lágyan ölelő textúrájában rejlik. Egy illat, amely olyan gyengéden bontakozik ki a bőrön, mint egy puha fátyol.

A 4711 Floral Collection minden illata egy-egy különleges virágot idéz fel, annak egyedülálló jegyeivel. Mindegyik változat a 4711 klasszikus parfümös frissességére épül, és egyszerre meglepően nőies és gyengéd. És így az új 4711 Floral Collection Lily of the Valley mellett a sorozat már kapható illatai is virágos-friss illatprofiljukkal nyűgöznek le:

La vie en rose: 4711 Floral Collection Rózsa

A rózsa a nőiesség és a szerelem jelképe. A szívjegy gyengéd és gyümölcsös megjelenését frézia és ciklámen koszorúzza. A mandarin, a zöld tea és a bergamott élénk, friss felütése indítja a könnyű, virágos kompozíciót. Az illatcsokor középpontjában a rózsa finom, gyümölcsös aromáját öleli körbe egy finom réteg frézia és ciklámen. A lágy mósuszba és a szantálfába ágyazott illat finom, szelíd aurát hagy hátra. A 4711 Floral Collection Rose változat 2020-ben Illatsztár-díjat kapott Női életmód kategóriában.

Az elegancia aurája: 4711 Floral Collection Magnólia

A magnólia a stílusos kecsesség, a feminin elegancia, a csábító szépség virága – ugyanakkor a valódi szerelem, báj és tisztaság szimbóluma. A 4711 Floral Collection Magnolia illatváltozat a mandarin, a narancs és az aromás rózsabors csodálatosan friss árnyalatai alkotta felütéssel kápráztat el. A szívjegyben elegáns fehér virágok, köztük frézia és jázmin ölelik körül a magnóliát, az alapillatban pedig a puha kasmír és a meleg szantálfa gondoskodik a hosszan tartó illatélményről.