Szépségnapló Testápolás Unod a testápoló krémeket? Használj habot!

Unod a testápoló krémeket? Használj habot!

Ebben a melegben nem biztos, hogy nagyon kellemes élmény, ha egy zsírosabb testápolót kell magunkra kenegetnünk minden nap. Ha te is így vagy ezzel, akkor próbáld ki a NIVEA testápoló habot, ami egy könnyed alternatíva lehet.

A testápoló habok krémes textúrája olyan lágy, akár a tejszínhab – nem csoda, ha azonnal beleszeretsz majd! Az innovatív aeroszolos technológiának hála, egy rendkívül könnyű, kényeztető hab keletkezik, olyan, amely a felvitelt követően azonnal beszívódik ragadós, zsíros utóérzet nélkül. A speciális NIVEA Mélyhidratáló Szérum összetevőnek köszönhetően ez a hab különleges módon ápol: „A szérum egyedülálló összetételét gondosan válogatott anyagok alkotják. A bőrünkben található hidratáló anyagokhoz hasonló összetevőket tartalmaz, amelyek intenzív nedvességet biztosítanak a bőr számára. Ezen kívül lipidek is vannak benne, amelyek további 48 órán keresztül óvják a bőrt a kiszáradástól” – mondja Sabine Schulz, a NIVEA kutatólaboratóriumának munkatársa.

HIRDETÉS

Hogyan használd

Nyomj a tenyeredbe diónyi habot, és finoman kend el a bőrödön. Azonnal érezni fogod, ahogyan megváltozik a textúrája, és ahogy bársonyosan eloszlik a bőrödön. Gyorsan beszívódik és nem hagy zsíros nyomot maga után, ezért az öltözködéssel sem kell várnod.

Jelenleg két verzióból válogathatsz:

GYÜMÖLCSÖS (Vadmálna és Fehér Tea Testápoló Hab)

Az illatos, könnyű krémes hab a vadmálna valamint a fehér tea virágos-gyümölcsös illatkombinációja. Nagyon könnyen eloszlik a bőrön. Nem hagy zsíros réteget maga után, azonnal beszívódik. Használat után a bőröd friss, illatos, hidratált és ápolt lesz, a bőrszárazság érzete nélkül.

FRISS (Uborka és Matcha Tea Testápoló Hab)

A légies textúrájú üde, krémes hab azonnal ápolja a normál és a száraz bőrt is.
Amint a bőrre kerül, máris beszívódik, hidratál és nem ragad. Használata után a bőröd ápolt, friss illatú lesz.

HIRDETÉS
Előző cikkTíz hasznos lecke a bőrápolásról
Következő cikkExtra ápoló fekete maszkok a Garniertől