Szépségnapló Tippek 2015-ös őszi termékajánló

2015-ös őszi termékajánló

Gyönyörű őszi időnk van, éppen ezért úgy gondoltuk, hogy összegyűjtjük számodra a szezon legjobb újdonságait.

oszi_ajanlo_11. Feltűnően fekete pillákat varázsolhatsz magadnak a Maybelline Lash Sensational Intense Black szempillaspirállal, mely a speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetedet. (Ár: 2499 Ft)

2. Engedd szabadjára a benned rejlő művészt. A L’Oréal Paris elegáns palettájával, a La Palette Nude-del ez gyerekjáték lesz. Lenyűgöző elegancia, finom színek és lágy textúra egy ékszerdobozba zárva. A nude paletta 10 kifinomult árnyalatával – a lágy rózsaszíntől a csokoládéig- készíthetsz elegáns nappali, vagy merészebb esti sminket. Játssz a színekkel, fejezd ki a hangulatod, egyéniséged. A kétvégű ecsettel és a fényes és matt színárnyalatokkal a lehetőségek száma végtelen. (Ár: 4999 Ft)

3. Az Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Moisture Glow arcápoló és sminkalap azonnali hidratálást, bőrtökéletesítést és ragyogásfokozó hatást ígér egyetlen termékben! Használd önmagában, sminkelés előtt vagy a smink felfrissítéséhez napközben. (Ár: 20 500 Ft)

4. Zoya Goes Pretty 100% organikus shea vaj: ebben a tégelyben a vajak királynőjét, a finomítatlan ghánai shea vajat hozták el számodra, mely minden bőrtípus számára ideális, így a száraz és érett bőrt is új erővel tölti meg. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így teljesen bőr- és környezetbarát. Használható arcra és testszerte, kiváló a kisbabák érzékeny bőrének ápolására is. Lágyan simogatja a bőrt borotválkozást és napozást követően, valamint használhatod körmeid és ajkaid kényeztetésére. (Ár: 3190 Ft)

5. Gyönyörű, természetes hatású arcbőrt varázsolhatsz magadnak az Astor Skin Match Protect alapozóval. Selymesen lágy, könnyű összetétele szinte beleolvad a bőrbe, hogy egyenletesen, azonnal és láthatatlanul alkalmazkodjon hozzá. A foszfolipidek egyedülálló Triple Protection Complex-e, hidratáló anyagok és E-vitamin együttese segít megvédeni a bőrt a környezeti hatások ellen, akár 24 órán át hidratál, 18-as faktorral véd a nap sugarai ellen és tökéletes megjelenést biztosít. Ráadásul elfedi az elszíneződéseket, csökkenti a sötét karikák megjelenését és csökkenti a sötét foltokat. Az eredmény tökéletesen kondícionált, gyönyörű, sugárzó bőr. Bőrszínhez alkalmazkodó smink, amely bőrbarát pigmentekkel javítja a bőr megjelenését. (Ár: 3699 Ft)

6. Ha szereted a citrusos illatú termékeket, akkor a Weleda Citrus hidratáló testápoló telitalálat lehet számodra. A citrom szabályozza a folyadékháztartást és frissíti, élteti a bőrt. A bio aloe vera, a kókuszolaj és a szezámolaj értékes kompozíciója gondoskodik a bőr hidratálásáról, selymesen puha ápolásáról. A napsütötte citrom illata ébresztően hat az érzékekre és élteti a szellemet. (Ár: 3389 Ft)

7. Minden nőnek elengedhetetlen kellék egy kozmetikai tükör a fürdőszobába, vagy épp a sminkasztalra. A Sencor kétoldalas kozmetikai tükre LED háttérvilágítással van ellátva, hogy a sminkelés minél egyszerűbben menjen, ráadásul az egyik oldalon akár háromszoros fényerőt is beállíthatsz magadnak. (Ár: 11 500 Ft körül)

8. Az új rétegző technológiának köszönhetően az essence ULTÎME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT hajpakolás segít bevonni a hajat egy finom film réteggel, ami kisimítja a haj legfelső rétegét és ragyogóbb színt ad a hajadnak. Szintén ez a filmréteg segít megvédeni a hajat a külső hatásoktól a jobb és az akár hetekig tartó hajszín intenzitásért. A leghatásosabb eredmény érdekében érdemes a teljes termékcsaládot használnod, ugyanis a rétegző technológia minden termékben megtalálható. A termékek szintén tartalmaznak UV szűrtőt – ez igencsak jó hír lehet, ha fested, vagy világosítod a hajadat.

9.  Az adidas Born Original női illat a cukrozott alma vibráló édességével játszik. A lédús jegy új megvilágításba helyezi, kiemeli a frissítő bergamottból, sárgabarackból és narancshéjból kevert koktélt. Majd előbukkannak a ringatóan bársonyos összetevők, egzotikus kókusz és jázmin kettőse, melyet tonkabab tesz ellenállhatatlanná. A parfüm csak interneten rendelhető! http://www.iparfumeria.hu/adidas-originals/born-original-eau-de-parfum-noknek/