Szépségnapló Arcápolás A hét kedvencei: Garnier arcápolási újdonságok

A hét kedvencei: Garnier arcápolási újdonságok

Újabb hét kedvencei, ezúttal három új Garnier arcápolási újdonsággal ismerkedünk meg, ahol ezúttal az aloe vera van a középpontban. Van köztük hialuronsavval gazdagított arctisztító valamint micellás víz, illetve mikroszálas sminklemosó korong is.

Ismerjük meg közelebbről őket!

Hyaluronic Aloe Micellás víz

A Hyaluronic Aloe Micellás víz 1 lépésben eltávolítja a sminket, megtisztítja a bőrt, valamint nedvességgel tölti fel. Bio aloe vera származékkal és hialuronsavval gazdagított formulája segít nedvességgel feltölteni a bőrt és visszaadni puhaságát, anélkül, hogy kiszárítaná.

Hyaluronic Aloe habzó arctisztító

Az új Garnier arctisztító hab gazdag habbá alakul a pórusok kíméletes megtisztításáért, miközben a bőrnek sima, friss érzést biztosít. Hialuronsavval és bio aloe verával gazdagítva a friss és rugalmas bőrért. Hatékonyan eltávolítja a többlet faggyút, a szennyeződéseket, a légszennyezés részecskéit és felkészíti a bőrt az arcápoló befogadására. Nincs több fakóság, csak ragyogónak tűnő, puhának érződő bőr akár 3 nap alatt! Normál, akár érzékeny bőrre is.

Eco pads újrahasználható sminklemosó korongok

Az egyik legérdekesebb újdonság a többször használatos mikroszálas sminklemosó korong. A Garnier Eco pads újrahasználható sminklemosó korongok micellás vízzel kombinálva nagyon könnyen eltávolítják a sminket és megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől, dörzsölés nélkül. Arcra, szemekre és ajakra is megfelelő. Antimikrobiális. Nem mérgező. Nagyon puha. Hipoallergén. Mosható, akár 1000 használatig tart! Minden használat után csapvízzel és semleges szappannal mosd ki, majd hagyd megszáradni. A mélyebb tisztító hatásért mosd ki a mosógépben a ruháiddal.