Szépségnapló Smink A kedvenc év eleji Rimmel újdonságaink

A kedvenc év eleji Rimmel újdonságaink

A pasztell és a rózsaszín árnyalatok bűvöletében – talán így tudnánk jellemezni legjobban azokat a kedvenc Rimmel újdonságainkat, amit be szeretnénk mutatni számotokra. Megtalálható köztük három az egyben és extra tartós körömlakkok, valamint különleges textúrájú szemhéjszínezők.

Rimmel Super Gel körömlakkok

Rimmel Super Gel körömlakkok különleges, kétlépéses, tartós, zselés hatású lakkok fantasztikus színekkel és fénnyel, amelyek akár 14 napig is tökéletesek maradnak. Eltávolításuk azonos a hagyományos körömlakkokéval.

Felvitele könnyű, száradása annyi, mint egy normál lakk esetében és nincs szükség UV lámpa használatához. Jól hangzik, igaz? A két kedvenc árnyalatunk: 035 Pop Princess Pink (a képen bal oldalt látható) és 033 R&B Rose (a képen jobb oldalt látható)

Rimmel Wonder’Cloud szemhéjszínezők

A Rimmel Wonder’Cloud szemhéjpúder olyannyira tartós, hogy akár egész nap tart. Könnyedén felvihető ujjbeggyel vagy a beépített applikátor segítségével.

Az ultra lágy és tartós formulának köszönhetően nem kopik és gyűrődik. 6 álomszép árnyalatban érhető el. A képeken a 002-es, 007-es és a 004-es árnyalatok láthatók. (balról jobbra)

Rimmel 60 Seconds körömlakkok

Rimmel 60 Seconds körömlakkök 3 in 1 technológiájának köszönhetően nincsen szükség több lakk használatára a szuper fényes és tartós manikűr érdekében.

Ez az egy termék alapozó lakk, gazdag fényű színes lakk és fedőlakk egyben. Pontos maxi ecsetével precízen felvihető a festék. Kevesebb, mint 60 másodperc alatt szárad. Töredezés álló, nem fakuló, magas fényű szín akár 10 napon keresztül. A képen a 235-ös Preppy in Pink és a 230-as Mauve to the Music árnyalatok láthatók.