Szépségnapló Divat Legyen a Valentin-nap a szeretet és a szerelem ünnepe!

Legyen a Valentin-nap a szeretet és a szerelem ünnepe!

A Valentin-nap lassan átalakulóban van, hiszen egyre népszerűbb ilyenkor a szerelmünk mellett a szeretteink felé is kimutatni azt, hogy mennyire fontosak számunkra. Bár a Valentin-nap hagyományosan a szerelmesek ünnepe, mára a szeretet egyetemes ünnepnapjává vált: ne feledkezz meg a legjobb barátnőid, sőt saját magad örömére is kifejezni törődésedet egy apró kedvességgel!

Valentin-naphoz közeledve a Pandora feltárja, hogyan változtatta meg 2020 az emberi kapcsolatokat világszerte, hogyan váltak a közös értékek és az apró szeretetgesztusok fontosabbá, mint valaha. A márka által 11 országban végzett nemzetközi felmérés kimutatta, hogy 2020-nak pozitív hatása volt egyes kapcsolatokra az emberek életében, 70% gondolja azt, hogy a kapcsolatok most fontosabbak, mint valaha. Az emberi kapcsolatok fontos örömforrássá váltak az életünkben, így minden korábbinál fontosabbá vált, hogy ezeket az értékes kapcsolatokat ápoljuk. Az emberek 64%-a beszél a szeretteivel, mint a világjárványt megelőzően, és különös hangsúlyt fektetnek arra is, hogy kimutassák környezetüknek, hogy szeretik őket. A szeretetgesztusok szerepe is felértékelődött a járvány kezdete óta: többet ajándékozunk (61%), segítünk a ház körüli teendőkben (44%) és dicsérjük szeretteinket (37%).

Vita Clausen, a Pandora Global PR & Influencer Directora így magyarázza a kutatás eredményeit: „Tisztán látható, hogy 2020 nyomot hagyott a kapcsolatainkon, azon, ahogy értékeljük a szeretetet, ahogy a kis interakciók és apró figyelmességek fontosabbá váltak, mint valaha. Az emberek priorizálják a kapcsolataikat és erőfeszítéseket tesznek a szeretteikért, 64%-uk emlékezik meg különleges alkalmakról, hogy ezzel is mutassa törődését. Mi ezért úgy gondoljuk, hogy az idei Valentin-nap még különlegesebb lesz a korábbiaknál.”

Bár az elmúlt évben a járvány miatt kevesebb alkalmunk volt a szeretteink felé kifejezni a törődésünket, 2021. február 14-e nagyszerű nap arra, hogy tegyünk feléjük egy kedves gesztust, kimondjuk az elismerő szavakat, amiket sokszor elmulasztunk, minőségi időt töltsünk velük, amennyiben a helyzet megengedi vagy meglepjük őket egy apró ajándékkal.

A Pandora sokféle ékszerrel készült a Valentin időszakra. A charmok rajongói többféle, a szeretetet ünneplő motívum közül választhatják ki az ízlésüknek megfelelőt. A modern, élénk színű, feltűnő szívmintázatoktól a gondosan kidolgozott, áttört ékszerekig mindenki stílusának találhatunk megfelelőt. Természetesen nem csak a charmgyűjtőkre gondoltak: a Valentin kollekcióban gyűrűk, nyakláncok, karperecek és fülbevalók közül is válogathatunk.