Szépségnapló Divat AGNESKOVACS Pons Lux: megérkezett a limitált és luxus minőségű táskakollekció

AGNESKOVACS Pons Lux: megérkezett a limitált és luxus minőségű táskakollekció

Az AGNESKOVACS legutóbbi, Pons elnevezésű kollekciójának nagy sikere – amelyet nemcsak népszerűsége, de több nemzetközi divatmagazin (Marie Claire Russia, L’Officiel Homme Netherland) őszi számában való megjelenése is jelez – arra inspirálta a márkát, hogy tovább haladjon a megkezdett úton.

ponslux

A mind design, mind minőség tekintetében legkiemelkedőbb táskák megalkotásának vágya ihlette a Luxury kollekciót, amelynek első darabja idén ősszel mutatkozott be. A limitált kiadású Pons Lux a PONS – hidak inspirálta – táskáinak gondolatmenetét folytató csúcsdarab. A bonyolult technikai megoldások által kialakított test a századfordulós orvosi táskákat idézi és egyedileg kiválasztott, kiemelkedő minőségű bivalybőrből készül el. A minden korábbinál egyedülállóbb táska mindössze négy példányban lesz elérhető, amelyeket Kovács Ágnes saját kezűleg, aprólékos munkával hoz létre a műhelyében. A szinte varrások nélküli, hajtogatott táskatesthez a fogó ismét mint összekötő elem csatlakozik. Különös figyelmet kapott minden apró részlet; a logókat ez alkalommal Nemesi Anna ötvös alkotta meg ezüstből, a táska belül bordó nubuk bőr bélést kapott, a zseben pedig megjelenik az egyedi példányszám is.

ponslux4

A különleges kiadás alkalmat teremt, hogy az AGNESKOVACS fontos ügyek mellé álljon, így az első megvásárolt Pons Lux táska által befolyt összeget olyan civil szervezetnek ajánlja fel, amely csökkent munkaképességű emberek foglalkoztatását segíti munkájával.

ponslux1

A különleges kiadás mellett a népszerű Pons kézitáskát is újragondoltuk; gesztenyebarna és világosszürke színekben is elérhető lesz. Az AGNESKOVACS klasszikusok ugyancsak megújulnak a 2015-ös őszi-téli szezonra; új változataik Milánóból érkező, különleges filcváltozatban készülnek el és a kiválasztott üzletekben lesznek megtalálhatóak.

ponslux3

 

 

(a fotókat Károlyi György készítette a Flashback Photo Studio-ban)