Szépségnapló Divat Az angyalok leszálltak közénk: megnyílt az első hazai Victoria’s Secret üzlet!

Az angyalok leszálltak közénk: megnyílt az első hazai Victoria’s Secret üzlet!

Örömhír a márka nagy rajongóinak: A Heinemann Duty Free megnyitotta az első Victoria’s Secret üzletet a Budapest Airport 2A Terminálján. A korábban megnyílt Burberry, Hugo Boss, Longchamp, Mont Blanc és Ralph Lauren üzletek után most a világhírű amerikai márka új üzlete parfümöket, kozmetikumokat, szépségápolási termékeket, kiegészítőket és exkluzív fehérneműt kínál.

victorias_secret_budapest_airport_5

Az új Victoria’s Secret bolt egyben az L Brands nevű amerikai divatcikk-kereskedő óriásvállalat megjelenését is jelenti a magyar piacon. A Victoria’s Secret csak Budapesten több mint 10 000 terméket tart készleten, ezek 60 százalékát parfümök és kozmetikumok, 20 százalékát kiegészítők és 20 százalékát exkluzív fehérnemű teszi ki.

victorias_secret_budapest_airport_3

victorias_secret_budapest_airport_2

„Nagyon örülünk annak, hogy a Hungarian Duty Free üzemeltetésében újabb világhírű márkaboltot nyithatunk a repülőtéren, annak pedig különösen, hogy ez az első Victoria’s Secret üzlet Magyarországon.” – mondta Fritz Janach, a Heinemann Duty Free magyarországi ügyvezető igazgatója. Hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy az itt kínált exkluzív termékek igen népszerűen lesznek az utasok körében, akár saját maguk számára vásárló hölgyekről, akár elutazásuk előtt szeretteiknek ajándékot kereső urakról legyen is szó.”

victorias_secret_budapest_airport_1

„Szeretnék gratulálni a Heinemann Duty Free vezetőinek, akik ismét egy Magyarországon eddig elérhetetlen világmárkát hoztak a repülőtérre.” – nyilatkozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzáfűzte: „Induló utasaink több mint 60 százaléka ezt a terminálrészt használja, így biztosan nagy lesz az érdeklődés a Victoria’s Secret márkabolt iránt, amely tovább bővíti a repülőtéren elérhető, egyedi vásárlási lehetőségeket.”

victorias_secret_budapest_airport_4