Szépségnapló Testápolás Megnéztük a LUSH téli újdonságait

Megnéztük a LUSH téli újdonságait

A LUSH idén sem okozott csalódást: a márkától megszokott élénk, vidám és fantasztikus illatú új termékekkel és ajándékcsomagokkal várják az idei karácsonyt, melyekkel már ti is találkozhattok a LUSH üzletekben.

Nézzük is meg a legjobbakat közelebbről!

lush-christmas-2Idén is van miből válogatni, az biztos

lush-christmas-4

Az egyik legszebb újdonság Shoot For The Stars fürdőbomba, melyben brazil narancs és a bergamott található. Hát nem gyönyörű?

lush-christmas-5

A Rose Jam tusfürdő idén is visszatért a boltok polcaira, nekem egyik nagy kedvencem!

lush-christmas-20A Butterbear fürdőbombák hihetetlenül aranyosak és mennyei az illatuk

lush-christmas-13

A Santa’s Postbox szappan energizáló, citrusos illatával mindenki elcsábít

lush-christmas-22A Fun tömböcskék idén is elérhetőek, ha egy kicsit kreatívkodni akarsz a fürdőszobában, ráadásul habfürdőként, szappanként és samponként is használhatod őket!

lush-christmas-7

A Christingle testápoló a legbizsergetőbb karácsonyi különlegesség, ugyanis borsmentát és mentolkristályokat tartalmaz. Felette a Never Mind The Ballistics fürdőbomba található, ami vadnarancsot és limet-ot foglal magában.

lush-christmas-19

A cukorillatú Snow Fairy testápoló és tusfürdő az örök kislányoknak készült

lush-christmas-24

Íme Pip, a huncut kispingvin, aki tele van szeretettel, és alig várja, hogy örömet szerezzen neked. Csomagold ki élénk kék köntösét – két kényeztető fürdőbombát találsz benne, mely melegséggel tölt el és újra formába hozza a téli időjárás által megviselt bőröd.

lush-christmas-11

A bűbájos, rózsaszín csomagban megtalálod a Snow Fairy tusfürdőt és a Snow Fairy testápolót, s mellettük ott van a Magic Wand többször használható habfürdő is, mellyel varázslatos fürdőket keverhetsz magadnak

lush-christmas-9

Ne hagyd ki a baráti társaságból ezt a három szeretetre méltó figurát sem – igazán jó testközelbe kerülni velük. A Butterbear gyengéd, vaníliás-mandulaolajos öleléssel üdvözöl, a szicíliai citromolajjal teli kispingvin örömmel beugrik a fürdővizedbe, Télapó pedig egy puttonyra való édes illatú ünnepi varázslattal tölti meg a kádat.

lush-christmas-10

Az egyik kedvenc ajándékcsomagom a Butterbear, ami tele van ünnepi különlegességekkel: egy jókora szeletet a Honey I Washed The Kids szappanból, az édes cukorkaillatot árasztó Father Christmas fürdőbombát, a Reindeer And Robin Fun gyurmaszappant és természetesen Butterbear kicsinyített mását fürdőgolyó formájában, mely tele van pompás kolumbiai kakaóvajjal.

lush-christmas-14

Számtalan ajándékcsomagból válogathattok még, melyekről itt olvashattok bővebben: https://hu.lush.com/products/christmas

lush-christmas-23Idén se felejtsetek el jótékonykodni: minden megvásárolt Charity Pot árát 100%-ban (az adók levonása után) olyan kis, közösségi szervezeteknek adományozza a LUSH, melyeknek segítő kézre van szükségük elképesztő munkájukhoz