Szépségnapló Arcápolás Bemutatkozik a L’Oréal Skin Perfection termékcsalád

Bemutatkozik a L’Oréal Skin Perfection termékcsalád [Képekkel]

Pár héttel ezelőtt már írtam a L’Oréal Skin Perfection termékcsaládról, éppen ezért itt az ideje kicsit közelebbről is szemügyvre venni a darabjait. Az arcápoló család a fiatalabb korcsoportot (18-35 év) célozza meg, így nem véletlen, hogy a gyönyörű Blake Lively-ra esett a választás, amikor reklámarcot kerestek.

loreal_skin_perfection_2

Az élénk pink csomagolás mögé rejtett termékek nem kevesebbet ígérnek, mint hogy csökkentik a bőrön található apróbb hibákat, egyenetlenségeket és az arcpírt. Hiába, bizony a fiatalabb bőrnek is szüksége van tökéletesítésre!

HIRDETÉS

Skin Perfection hidratáló bőrjavító arcápoló

A kollekció egyik legfontosabb szereplője a nappali arcápoló, mely a leírás szerint láthatóan javítja a bőr minőségét. Perline-P-t tartalmaz, amely 3 bőrtökéletesítő összetevő keveréke és optimalizálja a bőr minőségét, a pórusokat, a bőr felszínét és tónusát.

loreal_skin_perfection_3

Kellemes illatú és könnyű textúrájú krém, ami azonnal felszívódik és nem nehezíti el az arcbőrt.

loreal_skin_perfection_5

Skin Perfeciton Koncentrált bőrjavító szérum

A termékcsaládból az egyik kedvencem a bőrjavító szérum. LR2412-őt és a nappali krémből már ismert Perline-P-t tartalmaz. Az LR 2412 erőteljes bőrjavító hatóanyag, mely a L’Oréal 10 éves kutatásának eredménye. Optimalizálja az epidermisz szerkezetét. A Perline-P hatóanyag pedig optimalizálja a bőrfelszín minőségét.

loreal_skin_perfection_9

A nappali krém felvitele előtt használom és nekem nagyon bevált. Sokkal simább, egyenletesebb lesz tőle a bőröm, ráadásul sminkeléshez is nagyon jó alapot képez.

loreal_skin_perfection_11 loreal_skin_perfection_10

Skin perfection 5in1 BB krém

A Skin perfection családból sem hiányozhat a manapság reneszánszát élő BB krém. Esetünkben itt 5 az 1-ben hatást ígér:

24 órás hidratálás
bőszín tökéletlenségek elfedése
pórusok elfedése
egyenetlenségek simítása
bőrszín ragyogásának egységesítése és fokozása

loreal_skin_perfection_6

SPF 25 faktoros fényvédővel védi a bőrét az UV sugaraktól. Könnyen felvihető a bőrre, nem nehezíti el azt, bár a fedése nem túl erős.

loreal_skin_perfection_7 loreal_skin_perfection_8

Skin Perfection Szemkörnyék ápoló

Ez a szemkörnyék ápoló nem a ráncok, hanem a fáradtság jelei ellen harcol. Duzzanat elleni koffeint és ragyogóvá tevő cg vitamint tartalmaz, ami javítja , frissíti és ragyogóvá teszi a szemkörnyéket. Felveszi a harcot a sötét karikák és a fáradság jelei ellen hat. Ragyogóbbá teszi a szem környékét frissebb, kipihentebb megjelenésért.

loreal_skin_perfection_12 loreal_skin_perfection_13

 

HIRDETÉS
Előző cikkAz angyalok leszálltak közénk: megnyílt az első hazai Victoria’s Secret üzlet!
Következő cikk[TESZT] MAC Haute & Naughty Too Black Lash szempillaspirál