Szépségnapló Testápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2024 február

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2024 február

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a februári kínálatból!

Lov U Connected parfüm

Ha szeretteink messze is vannak tőlünk, egy telefonhívással, egy üzenettel akár egy pillanat alatt felvehetjük velük a kapcsolatot. Nem számít a távolság, a lényeg az, hogy ne feledkezzünk meg sem egymásról, sem azokról az emlékekről, amit együtt töltöttünk el. Az Avon Lov U Connected parfüm ezeket a közös pillanatokat idézi fel már első illatozásra, a szikrázó mandarin, a romantikus, 100%-ban természetes rózsakivonat és a tartós szantálfa ölelése keveredik a kirobbanó illatban, amely kombináció magunkon viselése könnyebbé teheti a külön töltött időt is.

Musk Metropolitano kölni

Mindig jó érzés, ha férfi szeretteinknek segíthetünk abban, hogyan szabadíthatják fel férfias erejüket a legkáoszosabb időkben is. Persze csak úgy, hogy ők ebből semmit se sejtsenek! Ha eluralkodik akár rajtuk, akár a magánéletükben vagy a munka világában a kaotikus hangulat, lepjük meg őket az AVON legújabb, különleges Musk Metropolitano kölnijével! A szikrázó cédruslevél, a ciprusolaj élénkítő frissessége és a vibráló városi dzsungel akkord illata új dimenziót nyithat számukra.

Hármas szemfestékpaletták

Hogy varázslatos szemsminket kreáljunk magunknak, nem minden esetben van szükségünk arra, hogy millió terméket készítsünk elő. A limitált kiadású Avon hármas szemfestékpaletták a bennük található 3, intenzíven pigmentált, trendi árnyalattal teszik lehetővé még a legkezdőbbek számára is azt, hogy pár mozdulattal ragyogó tekintettel nézzenek a tükörbe. A Red, Lime, Violet és Gold nevekre keresztelt paletták csak arra várnak, hogy kiválasszuk kedvenc színösszeállításunkat és meghódítsuk velük a februárt!

Senses Floral Burst termékcsalád

A tökéletes énidő egy jól megválasztott illatpárossal kezdődik. Az Avon Senses Floral Burst termékcsalád nevéhez híven a fehér liliom és a pézsma aromáival kényeztet. A lágyan, krémesen habzó krémtusfürdő minden egyes használatkor emlékeztet bennünket arra, mennyire fontos is minőségi időt eltölteni magunkkal, ezt a hangulatot pedig a habfürdő, a testpermet és a kézkrém csak fokozza a nap folyamán, és az esti kádban töltött pillanatoknál.