Szépségnapló Divat Barbie ihlette a Tezenis új őszi kapszula kollekcióját

Barbie ihlette a Tezenis új őszi kapszula kollekcióját

Rózsaszínbe borultak a Tezenis üzletek, ugyanis megérkezett Barbie különleges őszi kapszula kollekciója. Az immár ötvenhatodik(!) életévét taposó ikonikus játékbaba mit sem vesztett az évek során a népszerűségéből; a mai napig gyerekek és felnőttek milliói rajonganak érte.

barbie_tezenis_3

29.5 cm magas és rendelkezik minden olyan meghatározó tulajdonsággal, amellyel egy fiatal nő is. Megtestesítője az új generációk vágyának és törekvéseinek, amelyekel a felnőttkorhoz viszonyulnak. Azóta is Barbie képviseli a modern társadalom által bálványozott női ideált, aki bemutatja a legújabb trendeket, továbbítja  a fiatal genereciók álmait, vágyait.

barbie_tezenis_5

Mint minden díva, folyamatosan lépést tart az aktuális trendekkel, így inspirálva a játékok világához nem szorosan kapcsolódó iparágakat is.

barbie_tezenis_10 barbie_tezenis_9 barbie_tezenis_4

Éppen ezért a Tezenis úgy döntött, hogy egy különleges kapszula kollekcióval tiszteleg az legendás játék előtt: a baba nyomatokkal, illetve dallamos, fülbemászó szlogenekkel ellátott pólók, puloverek és tündéri pizsamák és fehérneműk alkotják a gyűjtemény darabjait.

barbie_tezenis_1

Különlegességük, hogy minden viselet megtalálható felnőtteknek, illetve gyermekeknek való méretezésben is, így anya és lánya ugyanazt a szettet hordhatja, különleges élményt nyújtva ezzel mindkettőjüknek. Jó ötlet, igaz?

barbie_tezenis_2

A kollekció megszületésének alkalmából,a Mattel játékgyártó cég piacra dobott egy “One of a Kind Doll” elnevezésű limitált Barbie-szériát, amelynek babái a kollekció kicsinyített darabjait viselik.

barbie_tezenis_13 tezenis_barbie_14

A pólók, pulóverek másolatai a legapróbb részletekig megegyeznek az eredeti darabokkal. A “ One of a Kind Dolls” sorozat babái a legfontosabb Tezenis üzletekbe kerültek Olaszországba és külföldön egyaránt.

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS-1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte