Szépségnapló Divat Bemutatkozik a legújabb hazai cipőmárka, a Lane

Bemutatkozik a legújabb hazai cipőmárka, a Lane

Egy újabb üde színfolt jelent meg a hazai divat világában: két fiatal tervező ,Kovács Ágnes és Polgár Diána különleges cipőire érdemes lesz odafigyelnünk! A következőkben a márka egy alapítótagjával, Kovács Ágnessel olvashattok egy rövid interjút.

Mit lehet tudni a legújabb Lane elnevezésű márkáról?

Két pont találkozásából megszületett a lane. A lane filozófiája: a minimalizmus és a kényelem. Formavilága geometrikus elemekből építkezik, melyet két szín határoz meg, a fekete és a fehér. A cipő készítés minden folyamata kézzel készül, gondosan ügyelve a részletekre.

lane2

Milyen anyagokkal dolgoztatok?

A bőr már évek óta meghatározó anyag számunkra, tehát  nem volt kérdés, hogy milyen anyagból készítsünk cipőt. Ha valamit készítünk, az időtálló legyen és kényelmes. A fekete fehér szín pedig talán a legjobban jellemzi a kettőnk stílus találkozását, hiszen  a Dia egy nőiesebb vonalat képvisel, én  pedig egy kicsit maszkulinabbat.

Kiknek ajánlanád a Lane-t?

A lane-t azoknak a nőknek ajánlanánk, akik úgy gondolják ‘a kevesebb, több’ és fontos számukra a minőség. Terveinkben szerepel a későbbiek során férfi cipők készítése is.