Szépségnapló Tippek Luma Grothe a L’Oréal Paris legújabb szépségnagykövete

Luma Grothe a L’Oréal Paris legújabb szépségnagykövete

Luma Grothe, a brazil származású szupermodell, aki német, japán és afrikai ősökkel is rendelkezik, most Karlie Kloss, Palvin Barbara, Lara Stone, Natasha Poly, Bianca Balti, Liya Kebede és Doutzen Kroes mellett csatlakozik a L’Oréal Paris szépségnagykövetek csapatához.

luma_grothe_loreal_1

„ Nagy megtiszteltetés, hogy képviselhetem ezt a lenyűgöző márkát. A „Mert Ön megérdemli” számomra jóval több, mint egy legendás szlogen, hiszen ezen nőttem fel és továbbra is meghatározó szerepet tölt be az új generációk életében. Ez egy időtlen és mindig aktuális üzenet. L’Oréal Paris mindig is támogatta a szépség sokszínűégét és megmutatta a nőknek, hogy a magabiztosság a jó közérzet kulcsa”- mesélte Luma.

Luma különleges, friss és független, megtestesíti mindazt, ami a szupermodellek új generációját jellemzi. Varázslatos karizmája smaragdzöld szemével kombinálva a legtrendibb modellek egyikévé teszik. Ő a mintája a modern és multikulturális szépségnek, melyet a L’Oréal Paris is képvisel.

luma_grothe_loreal_3

16 éves korában fedezték fel és közel fél év múlva már Londonba tartott, hogy felépítse karrierjét. A legnagyobb tervezők divatbemutatóin szerepelt, mint Burberry,  Vivienne Westwood, Versace és Dsquared2 és végigvonult Párizs, Milánó és New York kifutóin. Szerepelt a Vouge, ELLE és Glamour címlapokon is .

A kifutók és a fényképezések mellett nagy figyelmet fordít a közösségi médiákra, ahol folyamatosan kapcsolatban van a követőivel, így bárki könnyedén részese lehet egy napjának.