Szépségnapló Smink L’Oréal Miss Candy kollekció: cukorka színek minden mennyiségben

[TESZT] L’Oréal Miss Candy kollekció: cukorka színek minden mennyiségben

A L’Oréal legújabb kollekciójával egy igazán üde és friss vonalat célzott meg, melyhez Palvin Barbinál tökéletesebb arcot nem tudtak volna találni. A Miss Candy egy igazi nyári, fiatalos trend, melynek alap színei a vibrálóan tüzes narancs, a korall és a hűsítően friss türkiz.

A kollekció három fő részből áll: Color Infaillible szemhéjfestékek, Glam Shine szájfények és Color Riche Le Vernis körömlakkok. Vegyük közelebbről szemügyre őket.

A szájfények külsőre ugyanúgy néznek ki mint a korábban már megszokott Glam Shine modellek, ám közelebbről megnézve márványos mintázatot fedezhetünk fel rajta, amitől én személy szerint azonnal valami édességet kívánnék (bár ezt nem lenne szabad!). Pár hete rendszeresen használom, és azt vettem észre, hogy akarva-akaratlanul rendszeres tagja lett a táskám amúgy sem kicsi kozmetikai táborának. Egy negatív dolgot talán megjegyeznék vele kapcsolatban: nincs olyan erős színe, mint a régebbi Glam Shine szájfényeknek, amit én egy kicsit sajnálok, de összességében mindent nyújt, amit egy vele egy kategóriás szájfénytől elvárunk: tartós, nem ragad és kellemes illata van.

glamshine_misscandy2 glamshine_misscandy1 glamshine_misscandy3

Az Infaillible Color szemhéjfestékekről már eddig is jó véleménnyel voltam, és ez ezek után sem változott. Hihetetlenül könnyű vele dolgozni, jól pigmentált, selymes állagú és gyönyörű fénye van. Kell ennél több? Egy pink (Naughty Strawberry) és egy türkiz( Innocent Turquoise) árnyalatot próbáltam ki, előbbit nappali , az utóbbit inkább alkalmibb, esti bulizós sminkként használtam, és nagyon bevált mindkettő. Ráadásul az ára is barátságos: 2419 Ft-ért jó sokáig örülhetünk a cukorka – és pasztellszíneknek.

color_infaillible_misscandy1 color_infaillible_misscandy2 color_infaillible_misscandy3

Harmadikként a Color Riche Le Vernis körömlakkokról pár szó: talán ez az, amit a legjobban megszerettem a kollekcióból. Hogy miért? Először is a csomagolás: nagyon jó ötletnek tartom, hogy ilyen kicsi 5 ml-es kiszerelésekben lehet kapni, eddig ugyanis minden egyes körömlakkom felét biztosan ki kellett dobnom, amiért a szívem vérzett minden alkalommal. Ennél viszont biztos vagyok abban, hogy el fogom őket használni, ráadásul ilyen pici méretben tényleg belefér akármilyen pici táskába is, így ha javítanunk kell a körmünkön, azt azonnal megtehetjük. Rengeteg árnyalatban kapható (20 féle), amik közül tényleg mindenki megtalálhatja a kedvencét. Nálam a 10-es Shocking Pink elnevezésű szín a befutó, tökéletesen fed már egy rétegben is és elég tartósnak bizonyult.

le_vernis2