Szépségnapló Testápolás Bioderma Photoderm Brume solaire SPF 30 testpermet – könnyed, mégis megbízható fényvédelem

Bioderma Photoderm Brume solaire SPF 30 testpermet – könnyed, mégis megbízható fényvédelem

Elérkeztünk az évnek azon szakaszába, amikor a fényvédelem különösen fontos, sőt, elengedhetetlen, úgyhogy ilyenkor érdemes beszerezni a legjobb védelmet nyújtó és legpraktikusabb kiszerelésű darabot, mely egész nyáron kitart mellettünk.

Ha még nagy keresgélésben vagy, akkor most ismerd meg a Bioderma újdonságát, a Photoderm Brume solaire-t, ami egy könnyed fényvédő testpermet, melynek láthatatlan textúrája magas és homogén védelmet nyújt. Hatalmas előnye, hogy elkenést nem igényel, így rengeteg időt megspórolhatunk a felvitellel, valamint nedves, száraz és hajas fejbőrön egyaránt alkalmazható. Ráadásul nagyon jó illata van!

Fontos még tudni, hogy bármely bőrtípusra ajánlott, akár érzékeny bőrre is, valamint a Cellular BioprotectionTM szabadalom aktiválja a bőr természetes védekezőképességét, megvédi a sejteket és megelőzi a bőr korai öregedését.

TIPP: ha még többet szeretnél megtudni a termékről, akkor látogass el a Bioderma oldalára: http://www.bioderma.hu/termekeink/photoderm/brume-solaire-spf-30