Szépségnapló Szabadidő Dobó Kata kedvence lett az új Ford EcoSport

Dobó Kata kedvence lett az új Ford EcoSport

MEGOSZTOM

Dobó Kata színésznő több mint 10 éven át Ford Fiestát vezetett, eddig a praktikus kisautóval szelte a városi utakat. Azonban a folyamatos vidéki ingázás miatt jól jön az új Ford EcoSport robusztusabb felépítése.

“Nemrégiben felköltöztük a budapesti Hegyvidékre, és a meredek utak néha bizony megkívánják azt a terepjárós magabiztosságot, amit az EcoSport nyújt, hogy biztonságban hazaérjek egy hosszú, akár 14 órás forgatási napról is. Mivel Szofit is én hordom oviba ezért különösen fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb járművel utazzunk, a Ford EcoSportnál pedig keresve sem találhattam volna jobb megoldást. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy SUV-hoz méltóan magasabba ülök, jobban rálátok a forgalomra, ami extra biztonságérzetet ad” – mesélte Dobó Kata.

A színésznő a SUV funkcionalitások mellett kiemelte, hogy az új Ford EcoSport megtartotta a Fiestánál megszokott divatos, női stílusjegyeket is. Imádja a Fiestában már jól ismert B&O Play hangrendszert és az új EcoSport színét, mely vidám narancs színű, dögös fekete kiegészítőkkel.

A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új EcoSport egyből belopja magát minden női vásárló szívébe. Ez a modell még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál – mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi.

Szólj hozzá!