Szépségnapló Szabadidő Dobó Kata kedvence lett az új Ford EcoSport

Dobó Kata kedvence lett az új Ford EcoSport

Dobó Kata színésznő több mint 10 éven át Ford Fiestát vezetett, eddig a praktikus kisautóval szelte a városi utakat. Azonban a folyamatos vidéki ingázás miatt jól jön az új Ford EcoSport robusztusabb felépítése.

“Nemrégiben felköltöztük a budapesti Hegyvidékre, és a meredek utak néha bizony megkívánják azt a terepjárós magabiztosságot, amit az EcoSport nyújt, hogy biztonságban hazaérjek egy hosszú, akár 14 órás forgatási napról is. Mivel Szofit is én hordom oviba ezért különösen fontos, hogy a lehető legbiztonságosabb járművel utazzunk, a Ford EcoSportnál pedig keresve sem találhattam volna jobb megoldást. Az pedig már csak hab a tortán, hogy egy SUV-hoz méltóan magasabba ülök, jobban rálátok a forgalomra, ami extra biztonságérzetet ad” – mesélte Dobó Kata.

HIRDETÉS

A színésznő a SUV funkcionalitások mellett kiemelte, hogy az új Ford EcoSport megtartotta a Fiestánál megszokott divatos, női stílusjegyeket is. Imádja a Fiestában már jól ismert B&O Play hangrendszert és az új EcoSport színét, mely vidám narancs színű, dögös fekete kiegészítőkkel.

A dinamikusabb, keményebb kisugárzású, mégis kifinomultabb külsővel megjelenő új EcoSport egyből belopja magát minden női vásárló szívébe. Ez a modell még karakteresebb stílust, még több kényelmet, sokoldalúságot és választási lehetőséget kínál – mindezt egy SUV funkcionalitásával és egy városi kisautó praktikumával ötvözi.

HIRDETÉS
Előző cikkIsmerd meg a Lush 2018-as Valentin-napi újdonságait
Következő cikkFord DSFL for her program indult Szaúd Arábiában