Szépségnapló Testápolás A kedvenc októberi AVON újdonságaink

A kedvenc októberi AVON újdonságaink

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az októberi kínálatból!

Anew Sensitive+ termékcsalád

Az Avon Anew Sensitive+ kollekció akár 1 hét alatt segít puhább és simább külsőt kölcsönözni, 2 hét alatt pedig bőrünk ragyogóbb és fiatalosabb külsejű lehet, a szarkalábak pedig csökkenhetnek. A termékcsalád tagjai a szabadalmazott Protinol™ technológiával növelik 2 kollagéntípus termelődését, hogy bőrünk teltebb és rugalmasabb külsejű lehessen, enyhíthetik a finom vonalak és a ráncok külsejét, valamint hidratálnak és erősítik az érzékeny bőr védőrétegét.

Masszírozzuk bőrünkbe minden reggel és este az Avon Anew Sensitive+ arctisztító krémet, majd öblítsük le vízzel, ezzel előkészítve arcunkat az Avon Anew Sensitive+ kettős hatású arckrémre és az Avon Anew Sensitive+ kettős hatású szemránckrémre. Előbbit arcunk teljes területére, s nyakunkra is vigyük fel, míg utóbbit a szemünk köré, apró, finom, ütögető mozdulatokkal.

Perceive Cashmere parfüm

Az Avon Perceive Cashmere parfüm olyan, mint a legpuhább kasmír érintése. Burkolózzunk a bársonyos őszibarack kellemes illatába, melyet a gardénia érzékisége egészít ki. Az alapillatban a pézsma és a kasmírfa csábítja az érzékeinket arra, hogy élvezzük az egyre hidegebb napok nyugalmas pillanatait, a lassuló esték melengető báját.

Attraction Intense illatpár

Még mélyebb és még érzékibb vonások, mágneses vonzó erők jellemzik az Avon eddigi legintenzívebb, Attraction Intense illatpárját. Az Avon Attraction Intense for Her parfümben rejlő kandírozott gyömbért a mágneses akkord virágos jegyei teszik még intenzívebbé, végül a csábítást a kókuszesszencia dekadens és krémes illata tetőzi be. Emellett az Avon Attraction Intense for Him kölni egy zamatos szilvás illat, intenzív fűszerek felhőjébe burkolva. Segítségével férfi szeretteink megtapasztalhatják a mély, fás, mágneses akkord vonzerejét, valamint a bőr és az ámbra illatának lágy érintését.

Senses Cashmere Touch termékcsalád

A borongós napokon nem vágyunk semmi másra, csak egy nyugtató fürdőre, és egy olyan illatra, amely a leghidegebb időjárásban is felmelegíti testünket, lelkünket. Az Avon Senses Cashmere Touch termékcsalád habfürdője, testpermete és folyékony szappanja tökéletes kiegészítői ennek a rituálénak, az édes vaníliával keveredő magnólia bódító illata békés és örömteli perceket idéz a hétköznapok pihentető pillanataihoz.