Szépségnapló Smink Max Factor Rise & Shine szempillaspirál: ápolt pillák és gyönyörű tekintet

Max Factor Rise & Shine szempillaspirál: ápolt pillák és gyönyörű tekintet

Hazánkba is megérkezett a Max Factor újdonsága, a Rise & Shine névre keresztelt szempillaspirál, melyet fehérjék és az E-vitamin egyedülálló kombinálásával fejlesztettek ki. Homokóra formájú, sűrű szálú keféje arra született, hogy minden egyes szempillát új, eddig sosem látott magasságokba emeljen.

A Rise & Shine szempillaspirált úgy tervezték, hogy eleget tegyen egy különleges szépségszükségletednek: nem átalakítja, hanem kiemeli a tekintetedet.

Gyorsan és egyszerűen használható, azonnali eredménnyel – ez a szempillaspirál tökéletes napi rutint ad ahhoz, hogy még vonzóbbá tegyük megjelenésünket. A testreszabott homokóra-kefe segít megemelni minden egyes szempillaszálat, miközben a gazdag formula – szintén szálról szálra – fokozza a volument.

A Max Factor továbbra is olyan összetevőkkel mutatkozik be, amelyek kiváló fejlesztésű termékek alapjául szolgálnak: ezek egyszerre ápolnak és egészséges megjelenést kölcsönöznek a bőrnek. A Rise and Shine szempillaspirál gazdag formulával rendelkezik, hidrolizált kollagénnel és keratinnal, a szempillák erősítésére, optimálisan kiegyensúlyozott viasz- és polimertartalmának köszönhetően hatékonyan emeli a szempillákat és növeli térfogatukat, valamint E-vitaminnal kondicionálja, rugalmassá teszi őket.