Szépségnapló Hajápolás L’Oréal Colorista: a színek bűvöletében

L’Oréal Colorista: a színek bűvöletében

Színpompás frizurákat készíthetsz magadnak a L’Oréal legújabb #Colorista színezőivel, illetve hajfestékeivel. A szivárvány minden árnyalatából válogathatsz, legyen pink, lila, türkizkék, piros, narancssárga vagy akár zöld színű frizura az álmod.

Háromféle Colorista típus létezik: a kevésbé bátraknak érdemes az 1 napig tartó spray-vel próbálkozni, ha 1-2 hétben gondolkodsz, akkor a washout színező a neked való, ha viszont a bátrabbak közé tartozol, akkor a tartós paint a tökéletes választás.

Te melyik #Colorista vagy?

Spray – 1 napig tartó hatás

Hat gyönyörűen ragyogó szín spray kiszerelésben. Csak válaszd ki a neked tetsző árnyalatot, fújd a hajadra és már mehetsz is! A színek könnyen kombinálhatóak egymással. A hatása egy hajmosásig tart. Természetesen a jelenlegi hajszíned hatással van a végleges színhatásra (másképp mutat egy barna és egy szőke hajon).

Ilyen gyönyörű árnyalatokból válogathatunk a spray és a washout esetében. Melyik tetszik a legjobban?

Washout – 1-2 hétig tartó hatás

Szeretsz kísérletezni és gyakran hajszínt váltani? Akkor érdemes a hajszínezőt választanod, ugyanis 10 féle gyönyörű árnyalatból válogathatsz, amik 3-15 (élénk színek 10-15 hajmosás, pasztell színek 3-7 hajmosás) mosáson keresztül maradnak a hajon. Ha még intenzívebb árnyalatot szeretnél elérni, akkor érdemes előtte kivilágosítani a hajadat!

Paint – tartós hatás

Ha elég bátor vagy a tartós színekhez, a hajfestékkel intenzív színpigmenteket kaphatsz! A zselés textúrájú festék 9 gyönyörű árnyalatban kapható, köztük olyan tónusokkal, mint a metál, rózsaarany vagy épp füstös.

Speciális termékek

Fader sampon

Ha szeretsz gyakran hajszínt változtatni, akkor érdemes kipróbálnod a Fader sampont, ami segít felgyorsítani a hajszínező kismosását a hajadból.

Effects

Szőkítő a finom hatásért és Balayage a természetesnek tűnő melírokért, sárga hatás nélkül.