Szépségnapló Testápolás A strandolás elengedhetetlen kellékei – Nivea újdonságok

A strandolás elengedhetetlen kellékei – Nivea újdonságok

Sajnos már eléggé a nyár végét járjuk, de azért ez ne szegje kedvét senkinek, hiszen még egy-két önfeledt strandolás bőven belefér a szezonba. Ha már nyaralás, akkor ne feledkezzünk meg a megfelelő szépségápolási termékekről sem.

Summer GIF - Find & Share on GIPHY

Ezúttal a Nivea újdonságai közül válogattunk ki azokat a termékeket, melyek elengedhetetlen kellékei lehetnek a vízparti láblógatásnak.

Nivea Protect&Moisture hidratáló napozó termékek

Gondolom mondanunk sem kell, hogy az egyik legfontosabb strandolási kellék a naptej. Nyáron soha hagyd el úgy az otthonodat, hogy nem kened be magadat!

A szezon kezdetén mindenkinek a magasabb faktorszám után kell nyúlnia. Azok, akiknek világosabb és szeplősebb a bőre, később se csökkentsék a fényvédőfaktort. Fontos továbbá, hogy elegendő mennyiségű fényvédőt használj. „A kutatásaink azt mutatják, hogy sokan az ajánlott mennyiségnek csak a felét használják“ – mondja Dr. Lara Terstegen, a Nivea laboratóriumának munkatársa – „a teljes testfelületre szükséges mennyiség kb. 6 teáskanálnyinak felel meg. Használatkor ne feledkezzünk meg az érzékenyebb területekről sem, mint az orr, az ajkak, a tarkó, a fül, a lábfej és a térdhajlatok”

És hogy miben más a Nivea legújabb napozó családja? Nagyon egyszerű: amellett, hogy a bőrödet védi a káros napsugaraktól, még a ruhádat is megóvja a sárgulástól, így nem kell attól, tartanod, hogy a véletlenül összekent öltözéked tönkremegy a nyaralás végére.

Nivea Silk Mousse tusfürdő hab

Ha igazán különlegessé akarod varázsolni a strandolás utáni zuhanyzást, akkor próbáld ki a Nivea legújabb tusfürdő habjait. Ezek a légiesen könnyű, hab állagú tusfürdők sokkal kellemesebb élményt nyújtanak majd, mint nehezebb, krémesebb társaik anélkül, hogy a hidratálásról le kellene mondanod. Ráadásul az illatuk is hihetetlenül jó! Kedvencünk a rebarbara málna – maga a nyár!

A nyári kedvenceink: a tusfürdő habok!

A rebarbara-málnának fantasztikus illata van

A hab állaga pedig a nyári kánikulára tökéletes választás

Nivea Hello Sunshine izzadásgátló spray – limitált kiadás

Izzadásgátló nélkül nincs nyaralás – és ha már nyár, akkor válassz egy igazán trópusi hangulatú, limitált kiadású dezodort. A Hello Sunshine izzadásgátló kellemesen felfrissíti a bőrt és 48 órás védelmet biztosít, ráadásul a csomagolása is mutatós!

Nivea napozás utáni zuhanyzás közbeni hűsítő testápoló

Napozás után nagyon fontos, hogy hidratáljuk és megfelelően ápoljuk a bőrünket. Ha a türelmetlenebbek közé tartozol, aki nem szeret zuhanyzás után még hosszú perceket bajlódni a testápolóval, akkor a Nivea zuhanyzás közbeni testápolóját neked találták ki. Bőrgyógyászatilag bizonyítottan bőrbarát összetétele ugyanis megnyugtatja, felfrissíti és hidratálja a bőrt zuhanyzás közben. A testápoló leöblítése után, a zuhanyból kilépve nincs szükség további napozás utáni hidratáló termék használatára, ráadásul nem hagy foltot a törülközőn, hiszen a nedves bőr gyorsan beszívja az ápoló formulát. Jól hangzik, igaz?