Szépségnapló Testápolás Tündéri animációs rövidfilmmel tértek vissza hozzánk a Lush Snow Fairy termékei

Tündéri animációs rövidfilmmel tértek vissza hozzánk a Lush Snow Fairy termékei

Nyakunkon az év egyik legszebb időszaka, amit mi sem jelezne jobban, mint hogy elkezdenek visszatérni a Lush legendás karácsonyi termékei, melynek egyik zászlóshajója a Snow Fairy. Ki nem imádná a rózsaszín csomagolásba bújtatott isteni illatú Snow Fairy termékeket, amik már – legnagyobb örömünkre – egyre többféle formában kaphatóak.

Ismerjük meg őket közelebbről!

Snow Fairy Lights fürdőbomba

Ez a Snow Fairy a 3 az 1-ben dizájnnak köszönhetően egyre csak ad – tökéletes Titkos Télapós ajándék! Az illata, mint a vattacukoré, ráadásul tele van színes fürdőbomba-konfettivel, ami mesebeli tündérfénnyel hinti be a vizet.

Fairy Dust hintőpor

Ez az édes, Snow Fairy illatú hintőpor dugig van műanyagmentes csillámmal. A tiszta bőrre hintve puha, friss és szikrázó hatást ad.

Snow Fairy Roll habfürdő

Tedd fel a Snow Fairy szárnyaid! A habhegyek, a szikrázó víz és az édes, vattacukros illat újra varázslatos élményekkel vár.

Snow Fairy testpermet

Snow Fairyk szerte a világon, egyesüljetek! Ez a kultikus kedvenc (természetesen) újra visszatér, és készen áll, hogy a vattacukor, a szórakozás és a magabiztosság illatával megédesítse az ünnepeket. Ebből az édességből akárhányszor vehetsz!

Snow Fairy szappan

Karácsonyi kedvencünk szenzációsan édes illata most a kézmosási rutinodnak is a részévé válhat. A rengeteg rózsavíz és fair trade bio aloe vera tündéri puhasággal vár. Vigyél vele egy kis varázst a kézmosásba és a fürdésbe!

Snow Fairy tusfürdő

Ez a cukorkásan édes tusfürdő dugig van műanyagmentes csillámmal. Válaszd ezt a karácsonyi kedvencet és ragyogj a Lush Hótündérének varázsával!

Snow Fairy testkondícionáló

Ez a vattacukor-illatú testkondicionáló a fair trade bio kakaóvajnak köszönhetően egész karácsonykor hidratálja és védi a bőröd, és istenien édes, puha bőrrel ajándékoz meg – ízig-vérig Snow Fairy!

Snow Fairy pucér testkondícionáló

Snow Fairy csomagolásmentes formában. Ez az édes, bőrnyugtató testkondicionáló idén újra visszatér. Víz hatására lágy, krémes tej képződik belőle, ami hidratálja és védi a bőröd.

Snow Fairy fürdőbomba

Pink, csillámos és rágógumiillata van – nincs is karácsony a Snow Fairy nélkül! Isteni, műanyagmentes, és egy évben csak egyszer jön el, úgyhogy siess, szerezz magadnak egyet!

The Big Snow Fairy Roll hatalmas habfürdő

Várnak az 100%-ig Snow Fairys fürdők! Idén karácsonykor repítsd magad egy édes, habos csodaországba újra és újra és újra!

Még több Snow Fairy terméket a Lush oldalán találsz!