Szépségnapló Arcápolás Már hivatalos: a FOREO mikroáramos arcfeszesítő eszköze a leghatékonyabb a kategóriájában

Már hivatalos: a FOREO mikroáramos arcfeszesítő eszköze a leghatékonyabb a kategóriájában

A svéd beauty-tech cég legnépszerűbb terméke, BEAR™ arcfeszesítő készülék piacvezető kategóriáján belül. Immáron tudományosan bizonyított, hogy az eszköz akár már egy hét alatt jelentős mértékben halványítja a mély ráncokat, kiemeli az arc kontúrjait, rugalmassá teszi a bőrt, és bőrszerkezet-javító tulajdonságokkal bír.

Klinikailag bizonyított

A piacon körülnézve ma már rengeteg mikroáramos technológiával működő eszközzel  találkozhatunk, azonban teljesítményük közel sem egyforma. A FOREO tudományos módszerekkel kifejlesztett anti-aging eszköze, a BEAR a világ első, az amerikai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal (FDA) által jóváhagyott, orvosi mikoráramos technológiával és  Anti-Shock System™-mel működő készülék, kategóriáján belül. Immáron klinikailag is bizonyított, hogy a mélyebb és a kevésbé látható ráncok ellen is kiemelkedő eredménnyel használható; láthatóan rugalmasabbá és üdébbé teszi az arcbőrt csupán egy hét alatt! Ezáltal nemcsak a legbiztonságosabb, de egyben a leghatékonyabb mikroárammal működő arcápolási eszköz a szépségápolási piacon. És nem mellesleg, elképesztően cuki a kialakítása!

Anti-aging trendek

A piackutatásokból kiderült, hogy az orvosesztétikai kezelésekhez használt injekciós termékek globális piacán évi 12-14%-os növekedés várható a következő 5 évben. Világos, hogy az öregedés ellen bevetett kezelések iránti kereslet folyamatosan növekszik napjainkban, a mikroáramot alkalmazó eszközök iránti érdeklődés viszont kiemelkedő –  a növekedés mértéke itt meghaladja a 15,25%-ot. Ezzel együtt az is nyilvánvalóvá vált, hogy a beauty-tech megoldások átveszik az irányítást a fiatalító kezelések kategóriájában.

A fiatalító arckezelések ma már nagyon elterjedtek. Ezen bőröregedés elleni kezelésekkel szemben kifejezett igény, hogy gyors és látható eredményt hozzanak. Ennek érdekében az emberek gyakran nyúlnak injekciós kezelésekhez, vagy akár orvosi esztétikai beavatkozásokhoz. A FOREO-nál nem titkolt célunk a szépségről kialakult kép átformálása azáltal, hogy a kellemetlen és magas kockázattal járó eljárásokat kiváltjuk nem-invazív, fájdalommentes kezelésekkel – amik szintén látványos eredményt hoznak akár már 7 napos használat után is!” – mesél a piaci trendekről Boris Trupcevic, a FOREO ügyvezetője.

Technológia a BEAR™ mögött

A BEAR mikroáramos technológiájának lényege, hogy kisfeszültségű elektromos áramot bocsát ki, aminek intenzitása igazodik az emberi testben sejtszinten futó elektromos töltéshez. A stimuláció hatására az arcbőr puhábbá és tónusosabbá válik, ezáltal pedig egy ‘természetes facelift’ hatás érhető el. A FOREO készüléken található, krómozott cinköntvényből készült, macifülekre emlékeztető fém fejek méretének köszönhetően egyszerre nagyobb felület vehető kezelésbe, ugyanakkor célzottan alkalmazható a legkisebb ráncokon is. A BEAR™ két szinten is kifejti hatását: a bőr felső rétegében, az epidermiszben csökkenti az öregedés jeleit, míg a legmélyebb rétegben, a dermiszben támogatja a sejttermelődést, ezzel üde megjelenést adva a bőrnek.

A többi mikroáramos eszközzel ellentétben a BEAR™ arcfeszesítő eszköz Anti-Shock Systemmel™ van ellátva, melynek lényege, hogy a mikroáram intenzitását az arcbőr ellenállása szerint automatikusan szabályozza, ezzel biztonságossá téve az eszköz használatát. Az arcbőr ellenállása mindenkinél más, és változik a bőr aktuális állapota, hidratáltásága szerint is. A BEAR™ innovatív, ultraintelligens érzékelőjével folyamatosan méri (másodpercenként 100 alkalommal), és nyomon követi a bőrrezisztenciát, és ennek megfelelően, csupán 0,002 másodperc alatt igazítja az áramerősséget az optimális és biztonságos alkalmazás érdekében. Az Anti-Shock Systemnek™ köszönhetően garantált a kényelem és a maximális hatékonyság minden egyes használatnál.

Trupcevic így folytatja: “A FOREO könnyedén átveszi a bonyolult sebészeti eljárások helyét. Míg egy orvosesztétikai beavatkozás nyilvánvaló és szembeötlő módon megemeli az arcbőrt és látványos hatást lehet vele elérni, a száj körüli ráncoktól nem szabadít meg, és a bőr textúráját és minőségét sem javítja. A FOREO BEAR arctonizáló készüléke ezzel szemben ezeket a feladatokat is ellátja. Átmozgatja, ezzel tónusosabbá teszi az arcizmokat és az arcbőrt, és nem elhanyagolható tényező, hogy használata teljesen fájdalommentes.”

A FOREO fiatalító bajnoka a márka jellegzetes T-Sonic™ technológiájával is kényezteti a bőrt, gyengéd masszírozó hatást kifejtve ragyogóvá teszi a bőrt, elősegíti a krémek, szérumok és esszenciák mélyebb beszívódását, és fokozza hatékonyságukat. A T a szónikus technológia elnevezésében a transzdermálist, azaz bőrön keresztül történőt jelent, a pulzálás ugyanis a bőr rétegein keresztülhaladva eléri a legbelső, ráncosodásra hajlamos szöveteket, és a szónikus mozgás segíti ellazítani az izmok megfeszülésre hajlamos területeit, kisimítva a ráncokat. Serkenti a vérkeringést a szövetekben, csökkenti az arc puffadtság és a szem alatti karikák méreteit fiatalos üdeséget és rugalmasságot kölcsönözve az arcnak.

A BEAR™ nemcsak a lehető legenergizálóbb arckezelést nyújtja, de kompakt méretének köszönhetően az arc személyi edzőjeként könnyedén beilleszthető a mindennapi arcápolási rutinba. A BEAR™ elérhető a Notino.hu webshopjában.