Szépségnapló Smink Decemberi AVON újdonságok

Decemberi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a decemberi kínálatból!

Wonderland szemfestékpaletták

Az Avon Wonderland szemfestékpaletták a csodák földjére repítenek bennünket egy szempillantás alatt. A Queen Bee arany, az Ice Fairy kékes, míg a Red Majesty szemfestékpaletták bordós árnyalatai könnyen eldolgozhatóak, jól építhetőek és tartósak is.

A palettánként 9 magasan pigmentált, matt vagy csillogó textúrájú színnel számos variációban alkothatjuk meg álmaink sminkjét. Ráadásul sminkimádó szeretteinknek ajándékba is tökéletesek!

Csillogó fedőrúzs

Emeljük új szintre ajkaink ragyogását az Avon Csillogó fedőrúzsaival! A gyöngyházfényű pigmentek ideális mennyiségét tartalmazó fedőrúzs kényelmes viseletet és egyenletes fedést nyújt, és abban is biztosak lehetünk, hogy felteszi a pontot az i-re, ha ünnepi sminkről van szó. Csillogjunk, ragyogjunk, ez az időszak erről szól!

Ultramatt ajakrúzs – 2 új árnyalat

Az Ultramatt ajakrúzsok két új árnyalattal bővültek a karácsonyi szezonra! Az akár 100% matt hatást és 100% komfortérzetet biztosító rúzs tápláló olajok különleges keverékével nyújt azonnali, erős fedést, amit eddig is megszokhattunk. Ajkaink bársonyosak és csábítóak lesznek már az első húzásra.

Almás pite habfürdő

Alma, fahéj, süteményes varázslat. Gyermekkorunk feledhetetlen, friss és egyszerre édes zamatát zárta magába az Avon Almás pite habfürdő. Nem kívánhatnánk jobb illatokat fürdőszobánkba, mint a zamatos almás pite aromáját, miközben mi a forró habokban pihentetjük az ünnepi hajrában megfáradt testünket, lelkünket.

Senses Warming Cocoa tusfürdő

A kakaó és szerecsendió ünnepkeltő, varázslatos, melengető illata nemcsak a konyhánkban ínycsiklandó párosítás, hanem a fürdőszobánkban is. Ha még nem járt volna át bennünket teljesen a karácsony szelleme, az Avon Senses Warming Cocoa tusfürdő hangulatfokozó hatása garantált minden zuhanyzásnál.