Szépségnapló Arcápolás Új taggal bővült a Nivea Hyaluron Cellular Filler termékcsalád

Új taggal bővült a Nivea Hyaluron Cellular Filler termékcsalád

A modern nő 40 felett is teljes fordulatszámon pörög és nem köt kompromisszumokat. Élvezi az életet, aktív a kapcsolataiban, a családdal és a barátokkal. Karriere van, sportol, fontosnak tartja az egészséges életmódot, emellett pedig mindig természetes és gyönyörű akar lenni.

Miattuk helyezte a NIVEA új szintre az anti-age arcápolást: a megújult Hyaluron Cellular Filler termékcsaláddal. Ez a prémium arcápoló termékcsalád támogatja a bőrsejtek megújulását és növeli a saját kollagén termelését. Eredmény? A bőr napról napra feszesebb lesz, a ráncok kevésbé látszanak, és a külsőnk fiatalabb benyomást kelt.

A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonságai

Tudományos kutatások bizonyítják, hogy a fiatal bőr sejtjei élettel telibbek és gyorsan regenerálódnak. A kor előrehaladtával a sejtmegújulás folyamata lelassul, és megjelennek az első ráncok. Egyúttal csökken a hialuronsav és a kollagén termelődése, így a bőr megereszkedik. A megújult NIVEA Hyaluron Cellular Filler termékcsalád ezért, amelyről tudományosan bebizonyították, hogy javítja a bőrsejtek regenerációját, hialuronsavat és kollagéntermelést serkentő Collagen Booster formulát tartalmaz, amely 24 óra alatt 33%-kal javítja a sejtmegújulást és 7 nap alatt 24%-kal növeli a kollagéntermelést. Az eredmény: feszesebb kontúrok, kevesebb ránc és láthatóan fiatalosabb arcbőr. Minden nappali krém tartalmaz továbbá UVA és UVB szűrőt, ezért védelmet nyújt a napsugarak káros hatásaival  szemben, emellett a virágzó magnólia fantaszikus illatával csábít.

Hogyan hatnak a bőrre a kulcsösszetevők?

 Hialuronsav

Testünk fontos természetes eleme, képes magába zárni a vizet, így hidratálni. Ahogy öregszünk, a bőrben csökken a hialuronsav termelődés, aminek következtében elmélyülnek a ráncaink. A NIVEA ezért a Hyaluron Cellular Filler termékcsaládban ún. rövid láncú Micro-Hyaluron-t használ, amely képes eljutni a bőr mélyebb rétegeibe, és ezzel belülről segíti a ráncok feltöltését.

Kollagén

A kollagén a kötőszövetben található fehérje, amely elsősorban a bőrfeszességért felelős. A bőrsejtek természetes kollagénszövetet termelnek, ám a felnőttkorban elkerülhetetlen öregedés során a kollagéntartalom évente egy százalékkal csökken, így a bőr idővel jobban és jobban megereszkedik. A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád minden tagja ezért speciális Collagen Boostert is tartalmaz. Ez a különleges „kollagénserkentő“ segít a sejteknek úgy viselkedni, mintha fiatalabbak lennének, és ezért több kollagént termelnek. A NIVEA széleskörű kutatása megmutatta, hogy a Hyaluron Cellular Filler termékcsalád tagjainak használata akár 7 nap után feszesebbé teszi a bőrszövetet, aktiválja a sejteket és 24%-kal növeli a kollagéntermelést.  

A Hyaluron Cellular Filler termékcsalád újdonsága: szérum esszencia

Hyaluron Cellular Filler Boosting Essence

A szérum ultra könnyű összetétele aktiválja a sejteket. A hialuronsav-mikromolekulák és a 20% glicerin mélyen hidratálja és felfrissíti a bőrt. Gyorsan beszívódik, kitölti az arcbőrt és felkészíti a további ápolásra. Az eredmény: azonnal hidratált, mélyen táplált bőr, a nagyobb rugalmasság érzésével. Bőrgyógyászatilag tesztelt és jóváhagyott.