Szépségnapló Hajápolás Mindent a hajszín megőrzéséért – Schwarzkopf Professional kedvencek

Mindent a hajszín megőrzéséért – Schwarzkopf Professional kedvencek

Közel tizenöt évnyi folyamatos szőkítés után úgy döntöttem, hogy visszatérek az eredeti hajszínemhez és barnára váltok. Nagy lépés volt ez részemről, de egy pillanatig sem bántam meg, köszönhetően a végeredménynek és annak, hogy teljesen megújult a hajam állapota, köszönhetően a teljesen új hajápolási rutinomnak. Megmutatom nektek azokat a termékeket, amiket jelenleg használok és számomra abszolút beváltak.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze termékcsalád – az igazi csodaszer

A fodrászom ajánlotta figyelmembe a Schwarzkopf Professional termékcsaládját, aminek legfőbb erénye, hogy a szabadalmazott pH 4.5 Balancer Technológiája nem csak lezárja a színkezelt haj felszínét, ahogy a hagyományos színvédő termékek szokták, hanem mélyen a hajmátrixba fagyasztja a színpigmenteket, a hajszín tökéletességéért. És tényleg: lassan három hónapja lett festve a hajam, de a színe még mindig gyönyörű.

Három terméket használok rendszeresen: a sampont, a balzsamot és a hajpakolást, utóbbit hetente egyszer. Ráadásul hihetetlenül puha lesz tőle a hajam, a fantasztikus illatról nem is beszélve. Nálam abszolút csillagos ötös ez a termékcsalád, csak ajánlani tudom.

Schwarkopf Pforessional Oil Ultime Argan Finishing Oil – extra kényeztetés a hajnak

Mindig is hittem abban, hogy a különböző olajok csodákat tudnak tenni a hajjal. Az Oil Ultime olaja sem kivétel ez alól, hiszen igazán puhává és fényessé varázsolja a hajamat, a benne található argán olaj pedig erősíti, így igazi szalon-spa élményt nyújt hajmosás után. Nedves vagy száraz hajra is alkalmazható, nem kell belőle sok, így igazán gazdaságos, az illata pedig mennyei!