Szépségnapló Arcápolás Fytofontana Stem Cells Pigment Emulsion

[TESZT] Fytofontana Stem Cells Pigment Emulsion

A termékről röviden

Fytofontana Stem Cells depigmentációs kozmetikumainak egyik tagja, mely lényegében egy őssejtes emulzió, ami a pigmentáció halványítására alkalmas.

fytofontana_stem_cells_pigment_emulsion_1

Mit tudunk róla? Mit tartalmaz?

A készítmény célzottan és nagyon kíméletesen hat a pigmentációs zavarokra és a bőr teljes körű megújítására. Hatékonyan halványítja az arcbőr erősen pigmentált területeit, kiegyenlíti a bőr tónusát, miközben támogatja a ráncok csökkentését. A készítmény az egész arc és a nyak pigmentációs problémáinak kezelésére használható, ugyanakkor célzottan is ajánlott helyileg a pigmentfoltok halványítására.

fytofontana_stem_cells_pigment_emulsion_6Gyönyörű arany színű csomagolás

A hozzáadatott Boerhavia diffusa növényi kivonata és a biotechnológiai oligopeptid-34 kombinációja több biokémiai folyamaton keresztül, szinergikusan fejti ki bőrhalványító hatását.

A mimikai ráncok csökkentéséért a készítmény az őssejtes hatóanyagokon túl kombinálva van intenzív ránctalanító hatással bíró hatóanyagokkal is. Ezek a peptidek a botulotoxin injekciókhoz hasonlóan fejtik ki hatásukat, mérsékelik a mimikai izmok összehúzódását, ezáltal csökkentik a mimikai ráncokat.

fytofontana_stem_cells_pigment_emulsion_8

Miért szeretjük?

A többi svájci eredetű márkához hasonlóan a Fytofontana Stem Cells is a minőséget képviseli. Köszönhetően a legmodernebb összetevők magas hatóanyag-tartalmának és azok egyedülálló kombinációjának, méltán érdemelte ki a cosmeceutical minősítést, mely a bőrápoló termékek legmagasabb kategóriája.

A gyönyörű arany borítás alatt bizony értékes emulzió lapul. Amellett, hogy halványítja a pigmentfoltokat és a ráncokat, a benne lévő 25-ös fényvédő faktor megvédi a bőrt az újabb foltok kialakulása ellen.

fytofontana_stem_cells_pigment_emulsion_7Praktikus adagoló

Nagyon kellemes az illata, könnyen és gyorsan felszívódik a bőrbe. Az emulzióknál már jól ismert lágy és selymes textúrája van.

fytofontana_stem_cells_pigment_emulsion_9

Ár: 10 319 forint (ajánlott fogyasztói ár)