Szépségnapló Arcápolás Kalis N° 08 24 órás revitalizáló krém arcra és nyakra

[TESZT] Kalis N° 08 24 órás revitalizáló krém arcra és nyakra

Az olasz Kalis kozmetikumok viszonylag újnak számítanak hazánkban, csupán pár hete kaphatóak a magyarországi Marionnaud Parfümériákban, annak ellenére, hogy a márka több, mint harminc éves múltra tekinthet vissza. A Kalis kizárólag válogatott biomimetikus (élő szervezetet utánzó) összetevőket használ, amelyek minden bőrtípusnak megfelelnek. A formulák bőrgyógyászatilag teszteltek, hipoallergének, nem mitesszerképzők, parabénmentesek és minimális mennyiségű tartósítószert tartalmaznak. Jól hangzik, igaz? Mivel nagy rajongója vagyok a hasonló kozmetikumoknak, ezért nagy lelkesedéssel próbáltam ki a Kalis 24 órás revitalizáló krémet.

kalis-n08-1A Kalis termékek egyik érdekessége, hogy mindegy egyes típushoz egy-egy szám tartozik, így összesen tizenkét féle termék közül válogathatunk. Nálam a nyolcas (N° 08) termék járt tesztelésen, mely egy öregedésgátló, újrastrukturáló és hidratáló hatású intelligens technológiájú 24 órás emulzió.

kalis-n08-4A krém egy abszolút letisztult fehér dobozban érkezik, melyet kinyitva találhatjuk magát a terméket egy kis tájékoztató kíséretében. A krém egy átlátszó, kellemes fogású, 50 ml-es kiszerelésű üvegben érkezik fekete kupakkal, amit levéve egy jól megszokott pumpás adagolót találunk.

kalis-n08-2Maga a krém hihetetlenül jó illatú, kicsit sűrűbb állagú, de a bőrre kenve gyorsan felszívódik. A felvitel után pár perccel már érezhető a jótékony hatása: sokkal puhább és selymesebb tapintású lett a bőröm. Mivel koncentráltabb krémről van szó, ezért kisebb mennyiség is elég belőle, így viszonylag sokáig kitart majd.

IMG_9926Mindent összevetve: a Kalis 24 órás revitalizáló krémmel teljesen elégedett voltam, ebben a hűvösebb időszakban tökéletesen hidratálta a bőrömet, ráadásul az illata is fantasztikus. Engem meggyőzőtt!

 

 

 

 

 

 

 

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte