Szépségnapló Arcápolás Labello Lip Butter ajakbalzsamok

[TESZT] Labello Lip Butter ajakbalzsamok

A termékekről röviden

Végre hazánkba is megérkeztek a legújabb tégelyes kiszerelésű Labello ajakbalzsamok!

labello_lip_butter_1Újdonság a Labello-tól: Lip Butter ajakbalzsamok

Mit tudunk róluk?

A Labello termékek a mai napig a legismertebbek és legsikeresebbek, ha az ajkaink ápolásáról van szó. Extra hidratáló hatásuknak, kellemes illatuknak és kedvező áruknak köszönhetően hamar belopták magukat legtöbbünk szívébe.

labello_lip_butter_10Praktikus, kompakt kiszerelés

Évek óta ugyanolyan külsővel találkozhattunk a boltok polcain, de most végre a márka előrukkolt valami teljesen új dologgal: a Lip Butter névre hallgató ajakbalzsamokkal, melyek kis tégelyekben kaphatóak.

Az apró, bájos tégelyek hidratáló komponensekben, shea vajban és mandula olajban gazdag balzsamot rejtenek, és málnás, kókuszos, vaníliás, illetve original változatban érhetőek el.

Labello Original

Ha ajkaid regenerációra vágynak, kezdd az alapokkal! A Labello Original Ajakbalzsam nemcsak hidratálja, de meg is nyugtatja ajkaid, enyhíti az érzékeny bőrfelület kiszáradását, és segíthet visszaállítani ideális vízháztartását.

labello_lip_butter_6

labello_lip_butter_13Azoknak, akik a klasszikusabb vonalat kedvelik

Labello Vanilla & Macadamia

Imádnivaló, akár egy fincsi macaron… Ha te is szereted az édességeket, a Labello Vanilla & Macadamia Ajakbalzsamot mindenképpen ki kell próbálnod! Bódító vanília, kényeztető textúra, kellemes fény az ajkakon.

labello_lip_butter_9 labello_lip_butter_15Négy verzióban kaphatóak jelenleg: málnás, kókuszos, vaníliás és original

Miért szeretjük?

Sajnos ebben az időben elég gyakran van szükségem ajakbalzsamra, éppen ezért legalább egy darab biztosan lapul a táskámban belőlük. A Labello Lip Butter is hamar állandó tagja lett a gyűjteményemnek, mivel nagyon jól hidratál és szuper kompakt kiszerelése van.

labello_lip_butter_12

Viszonylag sűrűbb az állaguk, így megkönnyítik az ajkakra való felvitelt.

labello_lip_butter_17Balra az Original, jobbra pedig a Vanilla & Macadamia

Abszolút kedvencem a Vanilla & Macadamia, de aki a semlegesebb, egyszerűbb illatot szereti, annak az Original a tökéletes választás.

A 19 ml-es kiszerelésnek köszönhetően egyhamar nem kell aggódnunk, hogy újat kell vásárolnunk magunknak, de ha később erre kerülne a sor, akkor a 919 forintos ajánlott fogyasztói árral nagyon jó vételnek számít!