Szépségnapló Testápolás Lush szappanok a jó ügy érdekében

Lush szappanok a jó ügy érdekében

Január 24-én került forgalomba az All The Wild Things szappan, mely a Lush üzleteiben és online érhető el globálisan. Hazánkban Január 29-étől kapható extra limitált számban minden Lush üzletben és a hu.lush.com-on.

A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül, mely a vadon élő állatokat és természetes élőhelyeiket védő szervezetek támogatására jött létre.


“A világ elismeréssel adózik az ausztrál hatóságok elképesztő munkájának, hiszen nélkülük sokkal több állati és emberi áldozatot követeltek volna a 2019 szeptembere óta országunkban tomboló bozóttüzek. Tudjuk, hogy a teljes felépülés hosszú és nehéz lesz.

A Bush Animal Fund is egy nemzetközi kezdeményezés, mellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk.”

Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója

“A Lush az egész világon felhívta a vásárlói és dolgozó figyelmét a tragédiára. El sem tudjuk képzelni, milyen szörnyű látvány tárul azon önkéntesek szeme elé, akik a bozóttüzeket túlélő állatok megmentésén fáradoznak. Eddig körülbelül egymilliárd állat pusztult el a tűzben.

Az önkéntes állatmentők munkájának elismeréseképp azonnal elindítjuk egy exkluzív szappan forgalmazását, mely az All The Wild Things nevet viseli. A termék eladásából származó bevételt az állatmentő csoportok támogatására fordítjuk, akik elsősegélyt nyújtanak és a természetes élőhelyek helyreállításán fáradoznak.”

Hilary Jones, Lush etikus kereskedelmi igazgató

Az All The Wild Things szappan a Lush népszerű, Outback Mate nevű termékének limitált kiadású változata. Eukaliptuszt és citromfüvet tartalmaz.

HIRDETÉS

A Bush Animal Fund lehetővé teszi, hogy a feltételeknek megfelelő állatmentő és élőhely-helyreállítással foglalkozó szervezetek támogatásáért folyamodjanak hozzánk vészhelyzet esetén, de hosszú távon állatmentő és rehabilitációs projekteket is támogatunk majd. Vásárolj egy szappant Te is és ezzel támogasd te is a szervezetet!

HIRDETÉS
Előző cikk[TESZT] Anjou Nail Printer Starter Kit – körömnyomtatás felsőfokon
Következő cikkPraktikus szépségtippek az irodába