Szépségnapló Testápolás Weleda homoktövis tusfürdő és testápoló

[TESZT] Weleda homoktövis tusfürdő és testápoló

Manapság egyre nagyobb teret kapnak a mesterséges anyagoktól mentes, természetes alapanyagú készítmények. Nincs ez másképp a szépségápolás területén sem; reneszánszukat élik a natúrkozmetikumok, melyeknek egyik legrégebbi és legelismertebb képviselői a Weleda kozmetikumok.

Aki nem ismerné a márkát, annak egy gyors összefoglaló: a Weleda svájci márka, melyet 1921-ben alapított Dr. Rudolf Steiner és Dr. Ita Wegman. Véleményük szerint az ember létezésénél fogva kapcsolóik a természethez az egyetemes világ részeként, éppen ezért neves és elismert tudósokkal és orvosokkal együttműködésben a páciensek igényeit és szükségleteit szem előtt tartva kifejlesztette ennek a filozófiának felhasználását. Megértették, hogy az emberi testben alapvetően van egyfajta regenerálódási képesség, hogy meggyógyítsa magát, de ehhez a szervezetnek sokszor szüksége van segítségre. Így – természetes összetevők használatával – elősegítve testünk gyógyulási folyamatait és egészségünkhöz nélkülözhetetlen, teljes körű támogatást.

weleda_4

A termékek összetevőinek nagyrésze a cég saját művelésű kertjéből származik, melyben több mint 250 gyógynövényt termesztenek.

A Weleda termékek ma a világ több mint 50 országában kaphatók. A testápolás terén Európa legnagyobb natúrkozmetikai márkája.

Homoktövis termékcsalád

A nyári időszakban én rögtön frissítő és gyümölcsös kozmetikumok után vágyakozok. Aki osztja az előbb nézeteimet, annak bátran merem ajánlani a Weleda homoktövis termékcsaládját, ugyanis a biodinamikus termelésből származó értékes homoktövis olaj vitalizáló és regeneráló hatású, ráadásul a napsütötte Toscánából származik.

weleda_homoktovis_1

A termékcsalád két oszlopos taggal rendelkezik: egy vitalizáló tusfürdővel és egy testápolóval.

A tusfürdőben a nap érlelte narancs, mandarin és grapefruit illóolajok az egész testre éltetően hatnak. A tiszta homoktövis- és finom szezámolaj megőrzik a bőr természetes nedvességtartalmát, így védik a kiszáradástól.

weleda_homoktovis_5A tusfürdő letisztult, egyszerű tubusos csomagolást kapott

weleda_homoktovis_6

A testápolóban lévő mályva kivonat és a shea vaj segítségével a bőr selymesen finommá, puhává válik. Új vitalitást nyer, kipihent és láthatóan simább lesz.

weleda_homoktovis_2A testápoló hasonló külsőt, ám tubusos csomagolást kapott

weleda_homoktovis_4Praktikus adagolóval rendelkezik

weleda_homoktovis_7Kellemes textúrájú testápoló, nagyon könnyen felszívódik

A hetek során abszolút kedvencemmé vált mindkét termék. Hihetetlenül jó illatuk van, a tusfürdő nagyon jó szolgálatot tesz kánikula idején, nagyon frissítő érzés zuhanyzás közben és utána is. A testápoló nagyon gyorsan felszívódik és még órákig érezni a kellemes illatát a bőrön. Külön megnyugtató érzés, hogy semmiféle káros összetevőt nem tartalmaznak, így védem a környezetemet és magamat is.