Szépségnapló Divat Készíts újrahasznosított kávécsomagolásból borítéktáskát a Lavazza segítségével!

Készíts újrahasznosított kávécsomagolásból borítéktáskát a Lavazza segítségével!

Kreatív útmutatónk és gyorstalpalónk alkalmi táska készítéséhez, méghozzá újrahasznosított kávécsomagolásokból. A Lavazza remek ajándéktippjét mutatjuk most be nektek.

Íme tehát egy tökéletes ötlet arra, hogyan készítsünk valami igazán különlegeset, egy tetszetős alkalmi borítéktáskát újrahasznosított Lavazza kávécsomagolásokból. A nők körében messze a táska a legnépszerűbb kiegészítő. És ha a táska személyre szabható és egyedi, még nagyobb esélye van rá, hogy a rajongásuk tárgyává váljon.

A Lavazza most 25 kávécsomagolás segítségével biztosítja ennek lehetőségét. Szívesen meglepné valamelyik barátnőjét? Mit szólna hozzá, ha saját kezűleg készíthetné el a neki szánt karácsonyi vagy születésnapi ajándékot? Mivel a cég kávé csomagolása erős, fényes anyagból készült, amely kifejezetten alkalmas a megjelenést egyedi módon színesítő borítéktáska elkészítésére.

A táska elkészítésének nyolc lépését praktikus infografika ismerteti, mutatjuk:

Az aranyszínű táskához Qualità Oro csomagolásokat, a színeshez pedig Crema e Gusto (Gusto Classico) és Qualità Rossa csomagolásokat használtunk, de mindenki az általa kedvelt színek szerint választhatja meg táskája anyagát.

A Qualità Rossa termékeknél a fehér fóliával borított külső csomagolást is felhasználtuk, amely könnyebb, de a normál csomagolással együtt alkalmas a feladatra.

Az elkészült alkotásokat az infografika alsó részén láthatják: a Qualità Oro csomagolásokból készült aranyszínű, és a fent említett egyéb csomagolásokból alkotott színes borítéktáskát.