Szépségnapló Testápolás Kényeztető újdonságok a Lush-tól

Kényeztető újdonságok a Lush-tól

Ismét Lush újdonságok, ezúttal olyan termékeket mutatunk meg nektek, melyekkel egy tökéletes SPA élményt varázsolhattok magatoknak otthon: nyugtató és hidratáló fürdőbomba, extra ápoló kókuszos tusfürdőolaj, valamint színpompás testradír.

Aurora Borealis testradír

Igazi színkavalkád ez a testradír, melynek már a látványa is jókedvre derít, és nem mellesleg pihe puha bőrt varázsol nekünk. A benne található cukor és a finom szemű tengeri só radíroz, a burgonyakeményítő selymesen puhít. A pezsgő szicíliai citromolaj és a serkentő fodormentaolaj az ananászporral együtt enzimdús frissességet és az északi fényhez méltó ragyogást biztosít. Nincs más dolgunk, mint letörni egy darabot és folyó víz alá tartani, az így kapott pasztát pedig gyengéden nedves bőrbe masszírozni.

Deep sleep fürdőbomba

Mindenkinek vannak nehéz napjai, amikor semmi másra nem vágyunk, csak arra, hogy végre hazaérjünk és egy nyugtató fürdő kíséretében relaxáljunk. Ehhez lesz tökéletes partner a Deep sleep fürdőbomba, hiszen a benne található levendula bőrkiegyensúlyozó hatása mellett a neroli a gondokat is elűzi, hogy békésen, higgadtan zárjuk a napot. Különlegessége, hogy a levendula és a római kamilla virágai természetben lebomló muszlinkendőbe vannak csavarva, amit egyébként csak be kell dobnunk a vízbe és figyelni, ahogy a hipnotikus keverék lassan szétterül a felszínen.

Coco Loco szilárd tusfürdőolaj

Kókusz rajongóknak kötelező darab, hihetetlenül jó az illata és extra jól táplálja a bőrt. Fontos megjegyezni, hogy a hidratáló kókuszolaj és kókuszliszt indonéz regenerációs és konzervációs projektekből származik. A brazil narancsolaj, a kókuszkrém és a citromfűolaj napfényt és ragyogást hoz az életünkbe.

Még több újdonságot a Lush weboldalán találtok: https://hu.lush.com/products/uj-termekek