Szépségnapló Testápolás Frissítő és gyümölcsös illatok az idei nyárra

Frissítő és gyümölcsös illatok az idei nyárra

Friss, merész, csábító és vidám – összegyűjtöttük a legújabb nyári illatokat a Rottenschlager kínálatából, melyek garantáltan mindenkit levesznek a lábukról.

Ismerjük meg közelebbről őket!

Betty Barclay – Dream Away

A Betty Barclay Dream Away virágos-púderes kompozícióját a gyümölcsös mandarin, az izgalmas artemízia és a friss alma selymes-púderes árnyalatai nyitják meg. Jázmin, őszibarack és ibolya különösen nőies és nagyon légies elegye árasztja el a szívet. Érzéki kompozíció fehér pézsmával, édes vaníliával és vibráló pacsulival.

s.Oliver – Feels Like Summer

A friss virágos mező finoman illatozó virágai felélesztik a vágyakozást a nyár és nap után – ezt jelenti az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált kiadása. Romantikus pünkösdi rózsa és fehér őszibarack a tenger friss lehelletével telítve; az illat ellenállhatatlan kísérője az idei nyárnak.

A meleg napok féktelen pillanatai egy illatba pakolva: az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER fő jegye a bergamott, a lótuszvirág és a tenger kellemesen friss felütésével indítja az illatok játékát, amely a lágy nyári szellőre emlékeztet és feléleszti életörömöt. A nőies szívjegyben a pünkösdi rózsa, az őszibarack virág és a rózsa adnak egymásnak randevút, és a viselőjét messzire nyúló virágmezőre csalogatja egy romantikus picknikre. A szantálfa, cédrus és mósusz lágy alapjegyei a jól megérdemelt fagylalt illatélményét ébresztik fel, ami megkoronáz egy boldog napot.

4711 Remix Cologne Edition 2021

2021-ben a 4711 Remix Cologne gyümölcsös illatrobbanással kelti életre a sivatagot. Vizuálisan is izgalmas, színpompás az új változat – a legjobb eszköz arra, hogy kilépjünk a mindennapi illatok világából és szétfeszítsük a kereteket. 

A felütésben a mandarin és az őszibarack jegyek zamatos gyümölcskoktélra emlékeztetnek, amely – egy leheletnyi nerolival keverve – vagány lendületet kap és jó hangulatot áraszt. A szívben a narancsvirág és a fás illat-elemek kombinációja meglepően izgalmas keverék, amelyet finoman lágyít a praliné édes illata. A vanília, a száraz fák, a pacsuli meleg jegyei elmélyítik az kompozíció intenzitását és így folytatják az illatos utazást.

+ 1 Extra: Remix frissítőkendők

Igazi illatos felfrissülést nyújthatnak ebben a hőségben a Remix frissítőkendők is, gyümölcsös illattal, színpompás dobozban.

A Remix narancsvirág mellett citrom- és narancsillatú frissítőkendők teszik teljessé a 10-es dobozt. A Remix változatok különböző illatai változatos illatélményt tesznek lehetővé. A vidám dizájn a tasakokon látható, ötletes feliratokkal kombinálva örömet és változatosságot hoz és azt bizonyítja, hogy a higiénia boldoggá tesz! Így lesz a frissítő- és tisztítókendő tökéletes kísérőtárs, ha úton vagyunk: minden kézitáskában, minden zsebben ott kell lennie!