Szépségnapló Testápolás 4711 Acqua Colonia Tea Edition 2020 – az illatozó teakülönlegességek bűvöletében

4711 Acqua Colonia Tea Edition 2020 – az illatozó teakülönlegességek bűvöletében

Igazán különleges limitált kiadás duóval jelentkezett a 4711 parfümház, ugyanis az Acqua Colonia Tea Edition alkotóit ezúttal a teaszertartások inspirálták.

Az illatozó tea igazán különleges élvezetet nyújt, hiszen nincs még egy ital, ami ilyen természetes módon biztosítja a test, a szellem és a lélek jóllétét – és mindezt már kerek ötezer éve. A teaszertartásokkal kikapcsolódhatunk és harmóniát teremthetünk a mindennapokban: az illatos, forró ital az egyéni wellnesspillanatok kiváló kísérője.

A 4711 Parfümház most limitált Acqua Colonia Tea Edition exkluzív kiadással gondoskodik a teakedvelők remek közérzetéről. A két kivételes illatkompozíció, a Green Tea & Bergamot, valamint a Matcha & Frangipani már kapható a boltokban, illatélménnyé varázsolva az egyéni kikapcsolódás pillanatait.

Az Acqua Colonia kreációi eddig csábító, meleg összeállításokkal tették élvezetessé a hideg évszakot. Az Acqua Colonia Tea Edition limitált kollekciója most először egy egész évre szóló trendtémát dolgoz fel: a teaszertartásokat.

A mindennapok oázisa, amikor megengedünk magunknak egy kis kikapcsolódást, és a különböző teafajták élvezete révén elérjük a belső egyensúlyt. A két új kreáció izgalmas illatkontrasztokkal kápráztatja el viselőit: a Green Tea & Bergamot az összes érzékre ható frissítő, élénkítő illat, melyben az aromásan fanyar akkordok éppúgy megtalálhatók, mint a citrusos árnyalatok. A Matcha & Frangipani változat ezzel szemben az enyhe, jótékony aromát képviseli lágy, érzéki jegyeivel és különleges édességével. 

GREEN TEA & BERGAMOT

A pezsdítő bergamott gondoskodik a zöld tea variációk friss jegyéről. A kreáció így teret enged a aktivitás és az ellazulás játékának, és serkenti az érzékeket: igazi frissítő wellnessillat – a test és a lélek gyengéd ébredéséért! 

Green Tea – élénkítő: A zöld teát több ezer éve tisztelik egészségvédő italként a legkülönfélébb kultúrákban – okkal, hiszen valóban már egyetlen csészényi ital elegendő ahhoz, hogy elmeneküljünk a mindennapok rohanásából, és feltankoljunk energiával. 

Bergamot – pezsdítő: A bergamott hibridnövényként egyesíti magában az édes citrom és a keserűnarancs pozitív tulajdonságait. A bergamottolaj a viktoriánus kor illata – tiszta, friss, élénk, pezsdítő és kivételesen eredeti. Az üdítő aroma egyszerre élénkíti a testet és a lelket.

MATCHA & FRANGIPANI

A matcha enyhe aromáját fanyar jegyek egészítik ki. A különleges teaváltozat érzékien virágos, az eredmény pedig egy lágy kreáció az elengedés és a lazítás jegyében! 

Matcha – aromás: Az őrölt zöldtea-levelekből készülő ragyogó japán ital frissítő hatású, és elősegíti a jó egészséget. Fanyar, de nem keserű, krémes, intenzív, sőt olykor gyümölcsös vagy diós, de mindenképpen aromás – így mutatkoznak meg a hagyományos teafajta ízjegyei. 

Frangipani – lazító: A frangipánilevelek ölelő illata fokozza a nőiességet, kedélyjavító és lazító hatású. Érzéki illat, amely pozitívan befolyásolja a hangulatot. 

A korlátozott kiadású Tea Edition június végétől kapható a Müller áruházakban