Szépségnapló Testápolás Bemutatkoznak a Weleda Mandula testápoló termékek

Bemutatkoznak a Weleda Mandula testápoló termékek

Nagy rajongója vagyok a natúrkozmetikumoknak. Hiszem, hogy a természetes alapanyagokból készült termékek sokkal jobb hatást fejtenek ki a bőrünkön, mint szintetikus társaik.

weleda-mandula-1

A Weleda termékek is hű példái ennek a mozgalomnak, korábban már többször írtam a márka újdonságairól. (Ha nem ismernéd a márkát, egy rövid ismertetőt itt olvashatsz)

Ismerd meg közelebbről a Weleda legújabb mandulás termékcsaládját, melyet kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettek ki. A svájci márka Mandula testápoló termékcsaládja három tagból áll: egy krémtusfürdőből, egy kézkrémből és egy testápolóból. Mind a három termék halvány rózsaszín árnyalatot és a Weledától megszokott formájú csomagolást kapott. Mind a három terméknél intenzíven érezhető a mandula jellegzetes illata.

A termékcsalád tagjai

Mandula krémtusfürdő érzékeny bőrre: lágyan tisztítja és kényezteti bőrét a tiszta mandulaolajat tartalmazó tusfürdő. Nem okoz irritációt az érzékeny bőr számára sem, nyugtatja és védi a kiszáradástól.

weleda-mandula-3

Mandula testápoló érzékeny bőrre: az érzékeny bőr különösen gyengéd ápolására szolgál. Természetes mandulaolaja védelmet nyújt, nyugtatja az irritált bőrfelszínt. Azáltal hogy a bőr nedvességtartalmát megőrzi lágyságot és puhaságot kölcsönöz.

weleda-mandula-5

Mandula kézkrém érzékeny bőrre: az érzékeny bőr ápolója. Gyorsan felszívódik, a bőr természetes egyensúlyát állítja vissza erősítve saját védelmi funkcióit. Hosszantartó nedvességet nyújt, csökkentve ezáltal az időjárás okozta káros hatásokat.

weleda-mandula-4

 

TIPP: további információt a mandulás termékcsaládról, illetve egyéb Weleda termékekről itt találsz: http://weleda.hu/