Szépségnapló Smink Max Factor újdonságok a tökéletes bőrért

Max Factor újdonságok a tökéletes bőrért

Négy új termékkel bővült a Max Factor Radiant Lift termékcsaládja. A bőr előkészítésére, tökéletesítésre, hangsúlyozásra tervezett újdonságok nemcsak minden sminkstílushoz passzolnak, de a Max Factor új, Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primere, Radiant Lift Korrektora és Miracle Glow Folyékony highlightere tökéletes összetevőket is tartalmaznak, amelyek ápolják a bőrt.

Max Factor Radiant Lift Alapozó

A Radiant Lift család első tagja az alapozó, mely amellett, hogy hosszan tartó fedőhatást ígér, még hialuronsav komplexszel is gazdagítva van, amely hatékonyan hozzájárul bőr hidratálásához. Emellett a finom ráncok megjelenésének csökkentése érdekében bőrsimító mikro-gyöngyök is végigsiklanak az arcon, míg a 30-as faktorszámú fényvédő szembeszáll a bőr idő előtti öregedéséért felelős UV-sugarak károsító hatásával.

Öt árnyalatban érhető el: Porcelain (30), Crystal Beige (33), Pearl Beige (35), Nude (47), Honey Beige (79)

Az új családtagok:

Max Factor Illuminating & Hydrating Primer

A Max Factor Miracle Prep Illuminating & Hydrating Primer segít a tökéletes „bőr-vászon“ felépítésében, gazdag, olajmentes formulájával. Glicerintartalma hidratálja a bőrt, miközben fokozatosan javítja tónusát – ez a könnyű, nem ragacsos állagú primer elasztomereket használ, így finoman siklik a bőrön és nem ül be a pórusokba. Hibátlan, egyenletes alapot teremt sminknek.

Max Factor Radiant Lift Korrektor 

Az új Max Factor Radiant Lift Korrektor C- és E-vitamint, valamint fényvisszaverő porokat tartalmaz, alkalmazásával kinyílik a tekintet, a szemek hangsúlyosabbá és ragyogóbbá válnak.

Két árnyalat közül válogathatunk: Fair (001), Light (002)

Max Factor Miracle Glow folyékony highlighter 

A márka első új típusú highlightere, a Max Factor Miracle Glow Folyékony highlighter, univerzális ragyogást kínál. Könnyű, nem ragacsos állagú formula és fényvisszaverő pigmentek – a Folyékony highlighter sugárzóvá teszi az arcot és természetes hatást teremtve, gyönyörűen kiemeli a bőr szépségét.