Szépségnapló Smink Megmutatjuk a L’Oréal őszi-téli újdonságait

Megmutatjuk a L’Oréal őszi-téli újdonságait

Nemrég a L’Oréal egy különleges sajtótájékoztató keretein belül mutatta be idei újdonságait, köztük az őszi-téli sminkújdonságait is. Az idei termékek egytől-egyig  luxust sugárzó aranyszínű külsőbe vannak bújtatva, ami egyedi kiegészítője lehet bármelyik sminktáskának!

L’Oréal Color Riche Quad szemhéjpúder

A Color Riche Quad szemhéjpúderek talán az egyik legkülönlegesebb darabjai az idei kollekcióból. Minden paletta négy különleges színt tartalmaz, melyek könnyen  felvihetőek és egész nap a helyén marad. Textúráját tekintve nagyon selymes, puha és bársonyos, ráadásul a színfokozó technológiájának köszönhetően a színek ugyanolyan élénkek feltéve, mint a palettában. Kilenc különböző árnyalatban kapható!

loreal_color_riche_quad1 loreal_color_riche_quad2 loreal_color_riche_quad3 loreal_color_riche_quad4 loreal_color_riche_quad6 loreal_color_riche_quad5 loreal_color_riche_quad7 loreal_color_riche_quad8 loreal_color_riche_quad9 loreal_color_riche_quad10

L’Oréal Paris Volume Million Lashes Excess szempillaspirál

Megérkezett a Volume Million Lashes család egy újabb tagja, melynek ezúttal is Eva Longoria lett az arca. Különlegessége, hogy szétválasztja a pillákat, és hihetetlenül dússá varázsol minden egyes szempillát, ezáltal fényűzően drámai tekintetet varázsol. Köszönhető mindez az eddigi legnagyobb Volume Million Lashes kefének, amivel ráadásul még könnyű is dolgozni!

loreal_volume_million_lashes_excess1 loreal_volume_million_lashes_excess2

 

L’Oréal Paris Lumi Magique alapozó és korrektor

Ebben a hűvös és borongós időben a bőrünk fakóbb, sápadtabb lehet, így könnyebben előtűnhetnek a karikák és az apróbb bőrhibák, éppen ezért a  L’Oréal gondolt a tökéletes arcbőr elérésére is, ebből kifolyólag két különleges termékkel rukkolt elő: a Lumi Magique alapozóval és korrektorral. Az alapozó természetes ragyogást és egységes fedést ad bőrünknek , ami akár egész nap is kitart. Hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illő árnyalatot, hét különböző színben lesz kapható.

loreal_lumimagique1

A korrektor elfedi a szem alatti karikákat és az apróbb bőrhibákat, sőt akár még az arc különböző pontjainak kiemelésére is használhatjuk. A kupak alatt található ecsetnek köszönhetően valóban egyszerűvé válik a felvitel. Az alapozóval együtt is használható, de akár magában is megállja a helyét. Három különböző árnyalatban lesz kapható!

loreal_lumimagique3 loreal_lumimagique2

 

Még egy újdonság az idei évre: L’Oréal Paris Nude Magic BB krém

Újabb BB krém a láthatáron, ezúttal a L’Oréal tolmácsolásában. Mire számíthatunk? A kapszulába zárt mikropigmenteknek köszönhetően a könnyű hidratálókrém másodpercekkel a felvitel után alkalmazkodik arcbőrünk színárnyalatához, a tökéletesen természetes bőrért. Tökéletesíti a bőrszínt, hibátlan fedést biztosít és 24 órán át hidratál! Nem hangzik rosszul, igaz?

Nude_Magique_product_preview