Szépségnapló Testápolás Svédország esszenciája palackba zárva

Svédország esszenciája palackba zárva

Az Oriflame parfümkészítő csapata egy egyedülálló illatgyűjtő expedíció keretében Svédország legjellegzetesebb illatait kutatta és zárta palackba egy innovatív technológia segítségével anélkül, hogy a növényeket eltávolították volna természetes élőhelyükről. Így jött létre az .SE Swedish Experience parfümök magával ragadó világa, amelyben Svédország esszenciális értékei köszönnek vissza a szárazföldtől a tengerig, hogy magával ragadjanak a svéd természet lélegzetelállító szépségén keresztül.

Svédországban a szépség nem csak a külső megjelenésről szól, hanem az életünk minőségéről, cselekedeteinkről és arról, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben. Az Oriflame hisz abban, hogy valójában a belsőnkből és a külsőnkből fakadó egyensúly az, amely erőt ad a mindennapokban és elvezet minket az életünk feletti kontrollhoz nap mint nap. Ugyanakkor magunk mellett felelősek vagyunk a környezetünkért is. Éppen ezért készít olyan termékeket a fenntartható szépség jegyében a márka, amelyeket a természet inspirál.

Illatexpedíció Svédország lélegzetelállító tájain

2019-ben egy igazán nagy kihívásra vállalkozott az Oriflame multikulturális parfümszakértő csapata. Különböző szakterületekről érkező kollégáik hónapokig járták Svédország tájait, hogy begyűjtsék a vidék legjellegzetesebb illatait a márka új parfümkollekciójához. Az expedíció keretében a csapat felfedezte a svéd vidéket, erdőket és tavakat a stockholmi régió területeitől a híres Uppsala régión át az északabbra fekvő Stigsbo és a nyugatra található Biskops-Arnö régióját is érintve.

HIRDETÉS

Fenntartható technológia a környezetünk védelmében

Az illatexpedíció eredményeként pedig létrejött az .SE, az Oriflame legújabb illatkollekciója, amely új szintre emeli a parfümkészítést. A márka saját fejlesztésű ún. Scent.Trap® és Pure.Scent® technológiája lehetővé teszi azt, hogy úgy ragadják meg az illatok lényegét, hogy ne kelljen azokat eltávolítani természetes környezetükből, fenntartható módon segítve a környezet természetes fejlődését. A merőben új eljárásnak köszönhetően elegendő volt, hogy a helyszínen, kis mennyiségű mintavétellel vizsgálják meg a felhasznált növények aromáit, majd ezt laboratóriumi körülmények között mesterségesen reprodukálják a két új parfüm megalkotásának során. Ráadásul a fenntarthatóság itt nem áll meg: az új .SE parfümök palackja újrahasznosított üvegből készül olyan csavaros pumpával, amely könnyen eltávolítható a további újrahasznosítás érdekében.

.SE az önkifejezés jegyében

És, hogy mit is jelent a .SE? Az új parfümkollekció neve három különböző jelentéstartalommal bír: egyrészt a se latinból fordítva a “saját maga” kifejezéssel erősíti a magunkba vetett hitet, az angol self-expression szóból rövidített mozaikszó az önkifejezés fontosságát jeleníti meg, az .se, mint Svédország domain neve pedig arra utal, hogy az Oriflame palackba zárva adja át nekünk a svéd természet lélegzetelállító szépségeit.  

Svéd élmény illatokba zárva

A fenntartható technológiával készült parfümkollekció két illattal ajándékozza meg a szenvedélyes aromák szerelmeseit. Az.SE Blazing Warmth vibráló, intenzív illatával optimizmust és örömöt sugároz. Az izzó nyírfa füstös aromája feléleszti a bennünk lángoló tüzek emlékeit, a citrusos varádics ragyogó robbanása pedig a várakozással teli, új kezdetek virágzó érzelmeit fejez ki. Az .SE Wild Hearts illatát pedig Svédország hidegvizű, varázslatos tavai ihlették. A vadon termő rozmaring aromája az érintetlen természet szépségét idézi, a nőies pézsma pedig összefonódva az édes turbolya illatával alkot tökéletes harmóniát.

HIRDETÉS
Előző cikkFrissítő és gyümölcsös illatok az idei nyárra
Következő cikkBemutatkoznak a VAGHEGGI selymes testolajai