Szépségnapló Arcápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 Január

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 Január

Új abb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a januári kínálatból!

Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krém

Nem meglepő, hogy 2022-es kedvenceink közé soroljuk az Anew C-vitaminos hidratáló fényvédő krémet, hiszen a C-vitamin egész évben a bőrünk legjobb barátja. Reggel alkalmazva fokozza a fényvédő hatékonyságát, így erősíti a védelmet a napsugárzás káros hatásaival, azaz például a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben. Az AVON ultrakönnyű, gyors beszívódású fényvédője kiváló eleme volt skinimalista rutinunknak, hiszen nem csupán SPF50-el véd a napsugárzás káros hatásaival szemben, de C-vitaminnal dúsított formulája erősíti bőrünk védekezőképességét és felveszi a harcot a ráncok és pigmentfoltok kialakulásával szemben is.

Eve Privé

Az Avon Eve Privé parfüm egyedisége az exkluzív, bőrünk jellegzetes illatához idomuló fehér pézsma molekulában rejlik, amely a parfüm mindegyik rétegében megjelenik, egybeolvad velünk, hogy aztán egyedi módon, a bőrünkkel harmonizálva teljesedjen ki, és egy testreszabott tartós illatot hozzon létre. Ezt az akkordot egészíti ki a ropogós piros alma és a jázminszirmok finom, imponáló illata, így alkotva meg a számunkra legfinomabb és legpasszolóbb aromát.

Anew hidratáló és bőrfeltöltő szérum 3,5% hialuronsav komplex-szel

Legyen 2023 az öngondoskodás éve, hozzuk ki magunkból a maximumot életkortól függetlenül! Az Avon Anew hidratáló és bőrfeltöltő szérum a 3,5%-os hialuronsav komplex minden egyes cseppjével feléleszti bőrünk. Intenzíven hidratál, megköti a nedvességet a bőrünkben, hozzájárul a finom ráncok külsejének csökkentéséhez és segít újra feltölteni annak hialuronsav szintjét, hogy az akár azonnal teltebb külsejű lehessen a legfagyosabb januári napokon is.

Senses vízi menta és uborka habfürdő

Változtassuk a hétköznapi fürdést örömteli pillanatokká az AVON eddigi legfrissítőbb és legélénkítőbb habfürdőjével! Az Avon Senses vízi menta és uborka habfürdő a frissítő menta illatával ébreszti fel érzékeinket, miközben elmerülünk az illatos, selymes habokban.

Anew Sensitive+ termékcsalád

Végül, de nem utolsó sorban, ne feledkezzünk meg az Anew Sensitive+ termékcsaládról sem, amely kíméletlen az öregedés jeleivel szemben, de kíméletes a bőrünkkel! Az Avon Anew Sensitive+ kollekció akár 1 hét alatt puhább és simább külsőt kölcsönzött, 2 hét alatt pedig bőrünk ragyogóbb és fiatalosabb külsejű lett, a szarkalábak is csökkenhettek. A termékcsalád tagjai a szabadalmazott Protinol™ technológiával növelik 2 kollagéntípus termelődését, hogy bőrünk teltebb és rugalmasabb külsejű lehessen, enyhíthetik a finom vonalak és a ráncok külsejét, valamint hidratálnak és erősítik az érzékeny bőr védőrétegét.