Szépségnapló Testápolás Ziaja kakaóvajas és narancsolajos tusfürdő-bőrradír

[TESZT] Ziaja kakaóvajas és narancsolajos tusfürdő-bőrradír

A termékekről röviden

A lengyel Ziaja két nagysikerű testradírját mutatom most be nektek közelebbről. Korábban már több terméket is kipróbáltam a márkától ( tusfürdő, ajakbalzsamok és kézkrém) és szinte mindig pozitív véleménnyel voltam róluk. Sok jót olvastam a kakóvajas és a narancsolajos verzióban kapható turfüdő – bőrradírról, így úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

ziaja_testradir_1A Ziajától megszokott letisztult külsővel rendelkeznek a testradírok

Mit tudunk róluk?

A száraz és normál bőrre ajánlott testradír finoman tisztítja és masszírozza a bőrt, miközben lehámlasztja annak elhalt sejtjeit.

ziaja_testradir_2Kakaóvajas és narancsolajos verziók közül válogathatunk

Fokozza a vérkeringést és oxigénnel látja el a bőr sejtjeit, ráadásul visszaadja a bőr természetes simaságát és lágyságát. Kakaóvajas és narancsolajos verzióban kapható jelenleg.

Miért szeretjük?

Szuper jó hámlasztó hatása van, használat után nagyon selymes és kellemes illatú lesz tőle a bőröm. Ezek után gondolom mondanom sem kell, hogy a Ziajától már megszokott finom illattal vannak megáldva a termékek.

ziaja_testradir_3Viszonylag nagy kiszerelésben érkeznek, így sokáig élvezhetjük jótékony hatásukat

Érdemes hetente 2-3 alkalommal használni úgy, hogy benedvesített bőrre dörzsöljük, körkörös mozdulatokkal, majd alaposan leöblítjük.

ziaja_testradir_4Azok a bizonyos apró szemcsék (balra a narancsolajos, jobbra pedig a kakaóvajas)

Mindegyik tégely 200 ml-es kiszerelésben kapható, ami viszonylag sokáig elég, ráadásul az 1249 forintos árával nagyon jó vétel lehet mindeki számára!